Εξελίξεις στην εξαφάνιση 32χρονου: Βρέθηκαν τα ρούχα του σε βουνό στο Άργος

Έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και 10 μέρες

Βρέθηκαν τα ρούχα του Θάνου Ακριβού σε βουνό στο Άργος

Συναγερμός σήμανε στις αρχές του Άργους το απόγευμα του Σαββάτου, όταν συντηρητές εταιρείας φυσικού αερίου εντόπισαν τυχαία στην κορυφή του όρους Πανοράματος τα ρούχα του 32χρονου Θάνου Ακριβού, ο οποίος αγνοείται εδώ και δέκα μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργάτες βρήκαν την μπλούζα, το παντελόνι, το εσώρουχο και τα παπούτσια του νεαρού διάσπαρτα σε σημείο κοντά στο χωριό Σταθέικα, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σημείο, όπου βρέθηκε την περασμένη Τρίτη το αυτοκίνητό του.

Άνδρες της πυροσβεστικής, μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, αλλά και ιδιωτικό ελικόπτερο κινητοποιήθηκαν αμέσως για να ξεκινήσουν νέες έρευνες στο σημείο για τον εντοπισμό του Θάνου.

Το χρονικό της περίεργης εξαφάνισης

Ο Θάνος Ακριβός εξαφανίστηκε την Πέμπτη 12 Απριλίου από το Πανόραμα Άργους.

Την προηγούμενη μέρα είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα του και της είχε πει ότι βρισκόταν στον δρόμο και είχε χάσει τον προσανατολισμό του.

Οι γονείς του που ζουν στη Ναύπακτο την επόμενη μέρα πήγαν στα Σεπόλια, όπου μένει ο 32χρονος, αλλά δεν τον βρήκαν κι έτσι δήλωσαν την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Την περασμένη Τρίτη, κάτοικος του Πανοράματος ειδοποίησε την Τροχαία ότι βρήκε ένα μαύρο BMW εγκαταλελειμμένο στην άκρη του δρόμου. Όπως αποδείχθηκε ήταν το αυτοκίνητο του 32χρονου. Ήταν ξεκλείδωτο, με τα κλειδιά στη μίζα, ενώ μέσα υπήρχαν χρήματα του Θάνου, το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιημένο και τραπεζικές κάρτες.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι το αυτοκίνητο του 32χρονου έμεινε από μπαταρία και ο ίδιος αναζητούσε συνεργείο για να το επισκευάσει. Μάρτυρες μάλιστα κατέθεσαν ότι τον είδαν την Πέμπτης να κινείται γύρω από το ακινητοποιημένο όχημα.

Μάλιστα κάτοικος κατέθεσε στην αστυνομία ότι νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο Θάνος Ακριβός τον πλησίασε και τον ρώτησε πού θα βρει συνεργείο αυτοκινήτων. Στις 15:00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ιδιοκτήτης συνεργείου πέρασε από το σημείο και τον είδε να στέκεται δίπλα στο αυτοκίνητο. Η πόρτα του πορτ μπαγκάζ ήταν ανοιχτή και δίπλα του είχε σταματήσει ένα ασημί αυτοκίνητο.

Η εισαγγελέας Ναυπλίου έδωσε εντολή στην Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση να διερευνήσει το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες γειτονικών κτιρίων στην περιοχή, ενώ αναζητείται το ασημί αυτοκίνητο που προσέγγισε τον Θάνο Ακριβό το μεσημέρι της Παρασκευής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top