Η σπαρακτική έκκληση της μάνας του Μάριου στο STAR: «Μόνο να μας πουν πού έχουν πετάξει το παιδί μου»

Η υπόθεση βασανίζει την οικογένειά του καθώς τέσσερα χρόνια μετά, ακόμα δεν έχει βρεθεί η σορός του νεαρού

Ξύπνησαν μνήμες σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών από την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, που χρονολογείται από τον Αύγουστο του 2012.

Η υπόθεση βασανίζει την οικογένεια του Μάριου, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί η σορός του νεαρού, ενώ την ίδια ώρα σπαρακτική είναι η έκκληση της μητέρας του στο STAR.

«Είναι ένα μεγάλο δράμα, μια τεράστια προσπάθεια. Προσπαθώ να βρω την αλήθεια και να αναπαυτεί η ψυχή του παιδιού μου όσο γίνεται πιο γρήγορα» λέει με δάκρυα στα μάτια η μάνα του Μάριου, μιλώντας στη Γιώτα Κηπουρού και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και προσθέτει:

«Τουλάχιστον να μας πουν που έχουν πετάξει το παιδί, να πάμε να το τιμήσουμε όπως πρέπει. Αυτό προσπαθώ τώρα με το Εφετείο. Να μας πουν πού το έχουν πετάξει, γιατί δεν το έχουν θάψει. Ας τους φωτίσει ο Θεός να μας πούνε που βρίσκεται, τίποτα άλλο δε θέλω, τ’ άλλα ας τα αναλάβει ο Θεός. Εγώ δε θέλω εκδίκηση».

Τα ίχνη του Μάριου Παπαγεωργίου χάθηκαν στις 9 Αυγούστου 2012. Ο άτυχος νεαρός είχε αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για το Αίγιο, χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης.

Τα ξημερώματα της 10ης Αυγούστου, η μητέρα του δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από αγνώστους, οι οποίοι της ζητούσαν 620.000 ευρώ λύτρα προκειμένου να απελευθερώσουν το παιδί της. Η μητέρα του 26χρονου, ακούγοντας τη συμβουλή ενός 73χρονου οικογενειακού τους φίλου, δεν ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Πρόκειται για τον άνθρωπο, που όπως αποδείχτηκε σε πρώτο βαθμό,  οργάνωσε την απαγωγή και σκότωσε τον άτυχο Μάριο.

Η εξαφάνιση του Μάριου δηλώθηκε στην αστυνομία στις 17 Αυγούστου. Όλο αυτό το διάστημα οι απαγωγείς διαβεβαίωναν τη μητέρα ότι ο Μάριος είναι ζωντανός και πως θα τον απελευθέρωναν μόλις παραλάμβαναν τα λύτρα. O 73χρονος διαβεβαίωνε τη μητέρα ότι ενεργούσε για να βρεθεί ο Μάριος, προβάλλοντας τον εαυτό του ως ένα άτομο που είχε διασυνδέσεις σε ημεδαπές και αλλοδαπές υπηρεσίες.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την αστυνομία τον Οκτώβριο του 2012, ενώ λίγους μήνες αργότερα αποκαλύφθηκε το μακάβριο μυστικό που κρυβόταν στον πορτ παγκάζ του ΙΧ 26χρονου. Μια μεγάλη κηλίδα αίματος που όπως διαπιστώθηκε ανήκε στον Μάριο.

Ο 73χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος, καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε ισόβια κάθειρξη.

Νέα στοιχεία από Καναδό ερευνητή

Νέα στοιχεία για την υπόθεση φέρνει Καναδός ερευνητής που έχει προσλάβει η μητέρα. Δύο ομάδες απαγωγέων συμμετείχαν στην υπόθεση του Μάριου. Όπως ισχυρίζεται υπάρχει η ομάδα 1 που ασχολήθηκε με το έγκλημα 1, δηλαδή τη δολοφονία του Μάριου, τον Αύγουστο του 2012. Η ομάδα 2 έδρασε από τον Σεπτέβριο και σχετίζεται με την εγκληματική δράση κατά της μητέρας του Μάριου.

Δείτε το ρεπορτάζ

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top