Ένταση στη δίκη του αγγειοχειρουργού: «Φονιά» φώναζαν η μάνα και ο σύζυγος της 36χρονης μεσίτριας

Τι αποκαλύπτει φίλη της άτυχης Ντιάνας που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από μια απλή επέμβαση κιρσών στα πόδια

Ένταση επικράτησε στη δίκη του αγγειοχειρουργού ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο μεσίτριας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η μητέρα της άτυχης γυναίκας ήρθε χθες πρόσωπο με πρόσωπο στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, με τον αγγειοχειρουργό ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Διακόπηκε η δίκη του αγγειοχειρουργού – Ξέσπασε σε λυγμούς η μάνα της μεσίτριας

Στο Star η μητέρα της 37χρονης μεσίτριας: «Ο αγγειοχειρουργός μπορούσε να τη σώσει και δεν το έκανε»

Αντικρίζοντάς τον, η μητέρα και ο σύζυγος της 36χρονης μεσίτριας ξέσπασαν φωνάζοντας «φονιά», ενώ η μητέρα της κατέρρευσε.

Η οικογένεια της άτυχης Ντιάνας και οι φίλοι της να μάθουν πως μια απλή επέμβαση οδήγησε στο θάνατο της 36χρονης και γιατί ο γιατρός, σύμφωνα με το κατηγορητήριο,  μετέφερε τη σορό της στη Χαλκιδική και την πέταξε σε χαράδρα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα της Ντιάνας ξέσπασε:

«Κάθε μέρα κλαίω. Δεν είμαι καλά, θέλω να πεθάνω. Είχε τρία παιδιά που (τώρα) δεν έχουν μαμά».

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΝΤΙΑΝΑΣ

 

Περιγράφοντας την επικοινωνία της 36χρονης μεσίτριας με τον αγγειοχειρουργό, φίλη της αποκάλυψε πως:

«Είχε εμμονή μαζί της, ρωτούσε κάθε τρεις και λίγο πώς είναι, την έπαιρνε, της έλεγε καλημέρα πώς είναι τα πόδια σου, έλα πότε θα κάνουμε τη δεύτερη επίσκεψη, επέμενε πολύ».

Η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη Τρίτη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

 

H αρχή του τέλους για την άτυχη μεσίτρια και μάνα τριών παιδιών, εκτυλίχθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Η 36χρονη γυναίκα είχε πάει στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» μετά από συνεννόηση με τον αγγειοχειρουργό, προκειμένου να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση αφαίρεσης κιρσών από τα πόδια.

Εκεί, ο 39χρονος, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, την οδήγησε σε απομονωμένο χώρο και της χορήγησε δύο ισχυρά αναισθητικά.

Ο αγγειοχειρουργός,κατηγορείται πως στη συνέχεια τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε απόκρημνη περιοχή της Χαλκιδικής, όπου, αφού την ξεγύμνωσε την πέταξε σε γκρεμό. Η 36χρονη βρέθηκε νεκρή λίγες μέρες αργότερα, με την Αστυνομία να ταυτοποιεί το συγκεκριμένο σημείο από το gps του κινητού τηλεφώνου του γιατρού.

Από την ιατροδικαστική εξέταση, την οποία επικαλείται το δικαστικό συμβούλιο, προέκυψε πως κατά την μεταφορά της η 36χρονη ήταν ζωντανή και κατά συνέπεια υπήρχε το περιθώριο να αποφευχθεί ο θάνατός της με την παροχή αναγκαίας ιατρικής φροντίδας.

Αν και αρχικά ο 39χρονος αγγειοχειρουργός αρνούνταν οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, ο προφυλακισμένος γιατρός ανασκεύασε, κάνοντας λόγο για ιατρικό λάθος και αποδίδοντας το θάνατο σε αμέλεια.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top