Θεσσαλονίκη: Διακόπηκε η δίκη του αγγειοχειρουργού – Ξέσπασε σε λυγμούς η μάνα της μεσίτριας

Συναισθηματικά φορτισμένη η ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου

Διακόπηκε η δίκη του αγγειοχειρουργού

Για την επόμενη εβδομάδα διακόπηκε η δίκη του αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν ο 39χρονος γιατρός εισήλθε στη γεμάτη αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η συναισθηματική φόρτιση ήταν έντονη.

Συγγενείς της άτυχης γυναίκας τον αποδοκίμασαν, ενώ η μητέρα της ξέσπασε σε λυγμούς. Χρειάστηκε να παρέμβει η προεδρεύουσα του δικαστηρίου που κάλεσε την μητέρα να αποχωρήσει προκειμένου να ηρεμήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτη φορά: Μιλά στο Star ο σύζυγος της μεσίτριας που τη σκότωσε ο γιατρός στο Ιπποκράτειο



Κατά την έναρξη της διαδικασίας η υπεράσπιση υπέβαλε αίτημα αναβολής της δίκης, λόγω κωλύματος, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό. Έτσι αποφασίστηκε να διακοπεί η συνεδρίαση και να επαναληφθεί την επόμενη Τετάρτη.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις πράξεις της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

 

H αρχή του τέλους για την άτυχη μεσίτρια και μάνα τριών παιδιών, εκτυλίχθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Η 36χρονη γυναίκα είχε πάει στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» μετά από συνεννόηση με τον αγγειοχειρουργό, προκειμένου να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση αφαίρεσης κιρσών από τα πόδια.

Εκεί, ο 39χρονος, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, την οδήγησε σε απομονωμένο χώρο και της χορήγησε δύο ισχυρά αναισθητικά.

Ο αγγειοχειρουργός,κατηγορείται πως στη συνέχεια τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε απόκρημνη περιοχή της Χαλκιδικής, όπου, αφού την ξεγύμνωσε την πέταξε σε γκρεμό. Η 36χρονη βρέθηκε νεκρή λίγες μέρες αργότερα, με την Αστυνομία να ταυτοποιεί το συγκεκριμένο σημείο από το gps του κινητού τηλεφώνου του γιατρού.



Από την ιατροδικαστική εξέταση, την οποία επικαλείται το δικαστικό συμβούλιο, προέκυψε πως κατά την μεταφορά της η 36χρονη ήταν ζωντανή και κατά συνέπεια υπήρχε το περιθώριο να αποφευχθεί ο θάνατός της με την παροχή αναγκαίας ιατρικής φροντίδας.

Αν και αρχικά ο 39χρονος αγγειοχειρουργός αρνούνταν οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, ο προφυλακισμένος γιατρός ανασκεύασε, κάνοντας λόγο για ιατρικό λάθος και αποδίδοντας το θάνατο σε αμέλεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top