Το Star στo σημείο που χάθηκαν οι δύο στρατιωτικοί

Στην Ανδριανούπολη αύριο οι γονείς τους

Σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από το σημείο που χάθηκαν οι δύο στρατιωτικοί βρέθηκαν  η κάμερα του Star και η Ραλλιώ Λεπίδου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο και όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του Star στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τραγόμαλου, στο σημείο δεν υπάρχει διαχωριστικό που να δείχνει τα όρια της συνοριακής γραμμής. Το μόνο που υπάρχει είναι  κάποια κόκκινα πασσαλάκια τα οποία έχουν καλυφθεί από την εξαιρετικά   βλάστηση.

Το  αποτέλεσμα είναι πολλές φορές να έχει βρεθεί κατά λάθος περίπολος της μίας ή της άλλης πλευράς στο εσωτερικό της χώρας, με το ζήτημα όμως να επιλύεται αμέσως και με καλή διάθεση εκατέρωθεν. Καλή διάθεση που όμως δεν επέδειξε αυτή τη φορά η τουρκική πλευρά, άγνωστο για ποιο λόγο.

      

Στην ενορία  του 28χρονου στρατιωτικού στην Ορεστιάδα όπου και χθες εψάλη παράκληση, σήμερα στη θεία λειτουργία χοροστάτησε ο τοπικός μητροπολίτης, ο οποίος έδωσε την ευχή του να επιστρέψουν σύντομα στη χώρα μας και στα δύο στελέχη του Στρατού Ξηράς.  

Οι γονείς και των δύο, όπως δήλωσαν στη Ρ. Λεπίδου, θα βρεθούν αύριο από νωρίς στην Ανδριανούπολη, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να συνομιλήσουν με τα παιδιά τους.

Το περιστατικό έχει επηρεάσει πάντως και την κίνηση στα ελληνοτουρκικά σύνορα και προς την Ανδριανούπολη η  οποία έχει σημειώσει   κατακόρυφη πτώση. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε αντίθεση με άλλα Σαββατοκύριακα χθες δεν έφυγε ούτε ένα ΙΧ από την Ορεστιάδα με κατεύθυνση   την πόλη της Τουρκίας.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top