Κρίσιμη η κατάσταση του μωρού που βρέθηκε λιπόθυμο σε φλεγόμενο διαμέρισμα - Δικογραφία σε βάρος της 35χρονης μητέρας

Το σπίτι στην Πλατεία Αττικής έπιασε φωτιά τα ξημερώματα - Οι πυροσβέστες το βρήκαν μόνο του και χωρίς τις αισθήσεις του

Δείτε το ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με την Πόπη Τσαπανίδου

Συγκλονίζει η είδηση ότι ένα βρέφος 15 μηνών παραλίγο να καεί, όταν το διαμέρισμα στο οποίο είχε εγκαταλειφθεί ολομόναχο, έπιασε φωτιά. Το μωρό εντόπισαν οι πυροσβέστες, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παίδων» με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού κρίνεται κρίσιμη.

Εις βάρος της 35χρονης μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η ίδια είπε στην αστυνομία ότι έχει άλλα δύο παιδιά, τεσσάρων και τριών ετών, τα οποία είχε μαζί της στη δουλειά. Στο νοσοκομείο συνόδευσε το μωρό η θεία του, η οποία μένει στον από κάτω όροφο της πολυκατοικίας, στην Πλατεία Αττικής.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το μωρό που βρέθηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα - Το άφηνε μόνο του η μητέρα του για να πάει στη δουλειά

Μέσα στο διαμέρισμα που βρέθηκε λιπόθυμο το 15 μηνών βρέφος στην Πλατεία Αττικής - ΦΩΤΟ

Το χρονικό

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, που βρίσκεται στην οδό Αριστομένους, λίγο πριν από τις 2:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα αερόθερμο, ενώ το μωρό βρισκόταν μόνο του στο διαμέρισμα.

Συγκλονιστικές είναι δε, οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού, που τυλίχθηκε στις φλόγες.  Όλο το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου είναι μαύρο από τους καπνούς. Τα στρώματα είναι καμένα, όπως επίσης το καρότσι του μωρού και το παρκοκρέβατό του.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top