Στο κινητό της Ειρήνης τα μυστικά της λίμνης! Αρχίζουν να ανοίγουν τα στόματα για την παράνομη σχέση της 44χρονης

Λίγο πριν χαθεί είχε αγοράσει γλυκά για τη γιορτή του γιου της

Δείτε στο βίντεο τη νέα τροπή στο θρίλερ που δίνει ιδιωτικός ερευνητής

Άφαντο παραμένει το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα. Σε αυτό κρύβονται πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα που βασανίζουν τους δικούς της για τον ξαφνικό της θάνατο.

Μάλιστα αν και έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αν δεν βρεθεί το τηλέφωνο της 44χρονης δεν θα μπορέσουν να το αξιοποιήσουν.

Τα ερωτήματα πολλά, ενώ την ίδια ώρα στην κλειστή κοινωνία της Κατοχής αρχίζουν δειλά δειλά να ανοίγουν τα στόματα για το νέο έρωτα της Ειρήνης με τον γιατρό, ο οποίος όμως σύμφωνα με μαρτυρίες συνήθιζε να φλερτάρει με αρκετές γυναίκες ασθενείς του, φέρνοντάς τες σε δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η 44χρονη απευθύνθηκε σε αυτόν για να κουράρει την πεθερά της. Εκείνος, όπως λέει το ρεπορτάζ, αρχίζει να την φλερτάρει, με την Ειρήνη να γοητεύεται και να ενδίδει στην ερωτική του πολιορκία.

Υπάρχουν επίσης φήμες ότι ο γιατρός έπαιρνε χρήματα από την γυναίκα και ότι η σχέση αυτή την είχε φέρει σε ρήξη με τον μεγάλο της γιο.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ρίξει τα βέλη του έρωτά του και σε άλλες ασθενείς του.

Κάτοικος της Κατοχής, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα είπε:

«Γνωρίζω γυναίκα που πήγε στο ιατρείο του να εξεταστεί κι έφυγε από εκεί σχεδόν κλαμένη. Ο συγκεκριμένος γιατρός της είχε πει να βγάλει την μπλούζα την για να την εξετάσει, κι όταν εκείνη το έκανε, αυτός στεκόταν για ώρα απέναντί της χαζεύοντας τα στήθη της. Η συγκεκριμένη ασθενής την επόμενη φορά που επισκέφθηκε το γιατρό, είχε δίπλα της τον σύζυγό της».

Αυτοχειρία ή δολοφονία; Τα στοιχεία μέχρι τώρα οδηγούν στο δεύτερο, αλλά τα ερωτήματα είναι πολλά και ακόμα αναπάντητα.

Ας πούμε… γιατί η 44χρονη πριν πάει στο μοιραίο σημείο σταμάτησε σε ζαχαροπλαστείο για να αγοράσει γλυκά για την γιορτή του παιδιού της; Πώς μια μητέρα που έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει λέει στο παιδί της ότι θα επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι, και κυρίως γιατί δεν βρέθηκε ακόμα το κινητό της.

Τα σενάρια που αναπαράγονται είναι πολλά και οι απαντήσεις για τους δικούς της ανθρώπους δεν έρχονται. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top