Αποκλειστικά στο STAR ο δολοφόνος της Δώρας: «Μου έδωσαν προκαταβολή για να πάρω την τσάντα της»

Δείτε τη συνέχεια της συγκλονιστικής συνέντευξης - Ντοκουμέντο στον Γιάννη Σωτηρόπουλο

Πολλές συζητήσεις προκάλεσε η αποκλειστική συνέντευξη του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη στο χθεσινό Kεντρικό Δελτίο ειδήσεων του STAR.

Αποκαλύψεων συνέχεια και σήμερα με το υπόλοιπο απόσπασμα της συνέντευξης - ντοκουμέντο στο STAR και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο:

-Μανώλη μιλάς για μια ανατροπή στην υπόθεση αλλά εμάς αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι σου έδωσαν προκαταβολή και σ΄ έβαλαν να τη σκοτώσεις. Αυτό ακούστηκε.

«Όχι, δεν ισχύει αυτό. Μου έδωσαν προκαταβολή για να πάρω την τσάντα, η οποία είχε περιεχόμενο μέσα που τους ενδιέφερε».

- Αυτοί είναι Έλληνες ή αλλοδαποί και τι επαγγέλλονται;

«Όχι, είναι Έλληνες, είναι Έλληνες. Δεν μπορώ να σας πω τι επαγγέλλονται γιατί αν θα βγει στη φόρα αυτοί θα καλυφθούνε και όπως καταλαβαίνετε και τώρα με τη συμπληρωματική που έδωσα στον αυτόν ήδη έχουν "μαζευτεί"».

- Τους έχουν συλλάβει;

«Όχι δεν τους έχουν συλλάβει. Θα κατέβω εγώ, 16 του μηνός στον ανακριτή και αναγκαστικά ο ανακριτής θα μου τους βρει για αναγνώριση αυτά τα ρεμάλια, τα κτήνη, τους χασάπηδες».

- Αυτούς τους έβλεπες, τους συναντούσες και πριν και μετά την υπόθεση;

«Βέβαια, βέβαια…»

Όπως αποκαλύπτει στο STAR ο Μανώλης Σοροπίδης, η πρώτη συνάντηση έγινε σε καφετέρια απέναντι από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ένα με ενάμιση μήνα πριν την άγρια δολοφονία της Δώρας.

- Αυτοί που λέτε είχαν πελάτες πλούσιους, που είχαν υπόθεση φορολογική. Σωστά;

«Δεν το ξέρω αυτό… αν ήταν φορολογική. Όχι από ότι άκουγα στα τηλέφωνα που έκανε αυτός στην πρώτη συνάντηση που είχαμε στην καφετέρια απέναντι από την Ευελπίδων, που ήταν αυτός με το πρωτοπαλίκαρο του».

- Α, εκεί έγινε η πρώτη συνάντηση;

«Εκεί έγινε η πρώτη συνάντηση».

- Πριν από την υπόθεση, πόσο καιρό;

«Πριν από την υπόθεση γύρω στον ενάμιση μήνα».

- Η συμφωνία, ποια ήταν;

«Κοιτάξτε δεν μπορώ να σας πω…»

- Μετά το κακό, βρεθήκατε και αλλού;

«Ναι βέβαια έψαχνα να τους βρώ γιατί ήταν εξαφανισμένοι και τον συνάντησα τον έναν στη Λουκάρεως και δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο».

Δεν ήταν τυχαίος ο φόνος της κόρης της μέσα στο νεκροταφείο, είπε η μητέρας της Δώρας, μιλώντας στο Live News.

«Το είχα πει από την αρχή ότι το παιδί το παρακολουθούσε και ήταν στημένο κι όχι τυχαίο, ψώνιζε από το ίδιο ψιλικατζίδικο, από το ίδιο σούπερ μάρκετ, έμενε λίγα μέτρα από το σπίτι, κοντά. Δεν πιστεύω ότι λέει αλήθεια σε όλα αλλά σε κάποια λέει αλήθεια. Ποιοί τον βάλανε δεν ξέρω».

Τράβηξαν τα δεδομένα από το κινητό της Δώρας;

- Αυτό που μ΄ ενδιαφέρει. Το κίνητρο δεν ήταν δηλαδή αυτό που αρχικά ακούστηκε ότι για ένα κινητό τη σκότωσες, ήταν τελικά για υπόθεση που διαχειριζόταν η κοπέλα;

«Όχι, όχι κύριε. Και το κινητό που με πήγαν και μου είπαν σε συγκεκριμένο μαγαζί να το πάω είναι γιατί αυτός εκεί το έβαλε το κινητό και πήρε τα δεδομένα, τους τα έστειλε από το κομπιούτερ τα δεδομένα που είχε μέσα η κοπέλα και εμένα αναγκαστικά με πήρε και η κάμερα, γιατί εγώ ήξερα ότι έχει κάμερες. Δεν μου λέτε κύριε Σωτηρόπουλε, εγώ τόση ώρα ήμουνα με την κοπέλα εκεί που με είδες στο πρόσωπο αν ήθελα να τη σκοτώσω, δεν μπορούσα να τη σκοτώσω;» υποστηρίζει ο Σοροπίδης.

Τι απαντάει όμως για όλα αυτά ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας;

 «Άφησε εδώ το κινητό, έφυγε και ήρθε μετά η αστυνομία και το πήρε. Δεν έστειλα τίποτα. Ούτε ξέρω αυτά που λέει»,  ξεκαθαρίζει ο Μοχάμεντ Σελίμ, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας έμενε σε ισόγειο πολυκατοικίας στην οδό Τανάγρας στο Γαλάτσι. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα συναντούσε τον Χάρη, ο οποίος πήγαινε έξω από το παράθυρο και προσποιούμενος ότι διάβαζε εφημερίδα συνομιλούσε μαζί του και του έδινε ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που τον φιλοξενούσε είχε εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία και επανεμφανίστηκε για λίγο μέσα στις γιορτές.

Ο Μανώλης Σοροπίδης δίνει τη δική του εκδοχή γιατί δεν είπε από την αρχή ότι άλλοι σκότωσαν την 32χρονη Δώρα Ζέμπερη

«Έπρεπε να δώσω αυτή την κατάθεση για να γλιτώσω το δικό μου το κορίτσι, γιατί με απειλούσαν και με το δικό μου το κορίτσι. Τώρα η οικογένεια μου είναι σε ασφάλεια, μου δώσανε και περιθώριο από την Εισαγγελία γιατί το ζήτησα εγώ. Η οικογένεια μου τώρα βρίσκεται με κόσμο, είναι ασφαλής και το κορίτσι και η γυναίκα μου. Δεν μπορούν να με εκβιάσουν».

«Αν λέει αλήθεια ο κατηγορούμενος την Τρίτη που θα έρθει να πεί την αλήθεια αλλιώς να σταματήσει να λέει αυτά που λέει χωρίς να ονοματίζει», λέει η μητέρα της Δώρας.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη στον Γιάννη Σωτηρόπουλο στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top