Ο δολοφόνος της Δώρας παρέδωσε χειρόγραφο σχεδιάγραμμα του νεκροταφείου - ΦΩΤΟ

Μετά τη συνέντευξη ντοκουμέντο του Μανώλη Σοροπίδη μέσα από τις φυλακές, στο STAR και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο, νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο

Δολοφόνος Δώρας:Χειρόγραφο σχεδιάγραμμα του νεκροταφείου

Δε σταματούν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη. Μετά τη συνέντευξη ντοκουμέντο του Μανώλη Σοροπίδη μέσα από τις φυλακές, στο STAR και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο, νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο.

O καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού έδωσε στις αρχές ένα χειρόγραφο σχεδιάγραμμα του νεκροταφείου, το οποίο δημοσίευσε η εφημερίδα «Έθνος».

Ο Σοροπίδης σε συμπληρωματική κατάθεση του, ομολόγησε ότι δύο άλλα άτομα του έταξαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την κοπέλα. Μάλιστα, μιλώντας στο STAR και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο, περιέγραψε το σκηνικό της παρακολούθησης που θυμίζει αστυνομική ταινία. Όπως είπε, οι δύο αυτουργοί χρησιμοποιούσαν κάλυψη στα μυστικά ραντεβού τους: «Ο ένας μου ερχόταν στο σπίτι με περούκα. Όταν τον συνάντησα στην Ευελπίδων την πρώτη φορά φόραγε άλλη περούκα. Είναι συγκεκριμένοι και είναι, τι να σας πω; Την παρακολουθούσαμε από το πρώτο ραντεβού και μετά, γύρω στο ενάμιση, ένα μήνα, όχι στη δουλειά καις το σπίτι, μόνο στο νεκροταφείο».

Αποκλειστικά στο STAR ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη: «Θέλανε από την αρχή να τη σκοτώσουν την κοπέλα»

Σύμφωνα με τον καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας τα χτυπήματα με μαχαίρι που επέφεραν τον θάνατό της, τα κατάφεραν δύο άλλοι άνδρες, ο Χάρης και ο «Ψηλός». Δεν αποκαλύπτει όμως την ταυτότητα τους.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου του STAR Γιάννη Σωτηρόπουλου, αν την σκότωσαν άλλοι, ο Σοροπίδης είναι κατηγορηματικός: «Βέβαια, βέβαια. Αυτοί που μου είχαν πει για να της πάρω την τσάντα. Αλλά θέλανε να κόψω εγώ την κοπέλα, γιατί θα μ΄ έπιανε αναγκαστικά και θα είχα το DNA της επάνω μου, αν δεν με πιάνανε μέσα στο νεκροταφείο, ώστε να βγουν αυτοί καθαροί, γιατί θα είχα σίγουρα το DNA της επάνω μου. Με στείλανε μετά το κινητό της να το πάω σε ένα μαγαζί, το οποίο είχε κάμερες, ήταν για δεύτερη φορά σίγουροι ότι θα πιάνανε εμένα».

«Είχα το χέρι μου στο γύψο δε μπορούσα να τη σκοτώσω» - Συνέντευξη Ντοκουμέντο του δολοφόνου της Δώρας στο STAR

«Αυτοί το κάνανε με μαχαίρι. Είναι χασάπηδες, την κοπέλα την εκτελέσανε, γιατί τους ήταν εμπόδιο. Τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά, γιατί οι πελάτες τους ήταν μεγάλου κύρους και μεγάλα ονόματα, τα οποία δεν μ΄ ενδιαφέρει εμένα, μου είχαν πει» επεσήμανε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top