Το ξέσπασμα της μητέρας της Δώρας Ζέμπερη: «Το παιδί μου ζητάει δικαίωση από εκεί που είναι»

«Περάσαμε μαύρα Χριστούγεννα»

Βυθισμένη στο πένθος της είναι η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, της 32χρονης εφοριακού που πριν από δυο μήνες βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο Β΄Νεκροταφείο από το μαχαίρι του 58χρονου Εμμανουήλ Σοροπίδη.

Η άτυχη κοπέλα, έχασε τη ζωή της για μόλις 25 ευρώ (τόσο πούλησε στη συνέχεια ο δράστης το κινητό τηλέφωνο της στην Ομόνοια), με τη δολοφονία να συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Οχτώ εβδομάδες μετά, η μητέρα της αδυνατεί να πιστέψει τη συμφορά που βρήκε την οικογένειά της.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε για τις «μαύρες» γιορτές που πέρασε η ίδια με τα άλλα παιδιά της:

«Εμείς περάσαμε μαύρα Χριστούγεννα φέτος. Δεν είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι, έλειπε το παιδί μας, δεν κάτσαμε στο τραπέζι να φάμε. Τα παιδιά μου είναι ψυχολογικά χάλια, εγώ το ίδιο. Είμαστε μια οικογένεια που παλεύαμε μόνοι μας, δεν είχαμε στήριξη από πουθενά. Από τη στιγμή που έφυγε η κόρη μου, χάσαμε και το στήριγμά μας, χάσαμε τη δύναμή μας».

«Μου το σκοτώσανε το παιδί μου, δεν αρρώστησε, δεν “έφυγε” μόνο του, ήταν υγιές παιδί. Ήταν παιδί όλο καλοσύνη, όλο αγάπη, αγαπούσε τους ανθρώπους, έκανε πάντα το καλό, ήταν παιδί υπεύθυνο από πολύ μικρό. Και αυτό το παιδί μου το πήραν, μου το πήραν και μου το σκότωσαν. Το παιδί μου ζητάει δικαίωση από εκεί που είναι η ψυχούλα του. Τράβηξα τα πάντα για να το μεγαλώσω και αντί να το δω νυφούλα, μου το βάλανε στο χώμα», είπε η μητέρα της Δώρας ξεσπώντας σε λυγμούς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top