«Αυλαία» στο οικογενειακό δράμα των Αγίων Αναργύρων – Υποβασταζόμενη η μάνα του αστυνομικού στην κηδεία του

Δείτε το βίντεο

Στο Πατιόπουλο Αμφιλοχίας τελέστηκε η κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε την οικογένεια του στου Αγίου Αναργύρους. Θρήνος και αναπάντητα «γιατί» ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των ανθρώπων που τον γνώριζαν καλά.

Η μητέρα και ο αδερφός του Χρήστου Ζαπαντιώτη «ραγισμένοι» από τον πόνο και κρατώντας ο ένας τον άλλον, με όση δύναμη τους έχει απομείνει οδηγούν τον αστυνομικό στην τελευταία του κατοικία!

Διαβάστε επίσης: Σπάραξε η μητέρα του αστυνομικού που σκότωσε την οικογένειά του: «Γιατί το έκανες Χρήστο μου»;

Στενοί συγγενείς και φίλοι ήταν εκεί, όλοι με ένα «γιατί» στα παγωμένα τους βλέμματα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Χρήστος τράβηξε την σκανδάλη και «εκτέλεσε» πεθερά, σύζυγο και ότι πολυτιμότερο είχε, το μικρό του αγγελούδι.

Τι λέει ένας ξάδερφος του αστυνομικού

«Δεν ήταν βίαιος, καθόλου, πηγαίναμε μαζί για ορειβασία και βόλτα στο βουνό και δεν έπαιρνε ποτέ το όπλο μαζί του δεν το ήθελε»

Η κηδεία του έγινε στο Πατιόπουλο Αμφιλοχίας, στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Στεφάνι εκτός από τους συναδέλφους του έστειλε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. 

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ  - ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ , ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ, ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ

«Άκουσα δυο  - τρεις πιστολιές τη νύχτα και είπα όνειρο βλέπω» είπε η γειτόνισσα.  

Αυτό ήθελαν να πιστέψουν όλοι, πως πρόκειται για όνειρο αλλά τελικά ήταν εφιάλτης. Ένας εφιάλτης που διαδραματιζόταν τους τελευταίους μήνες πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας.

Οι καυγάδες πολλοί θα πουν όσοι ήξεραν το ζευγάρι. Το διαζύγιο ήταν μονόδρομος και τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ακόμη πιο δύσκολα όταν ο πατέρας ξεκίνησε να διεκδικεί την επιμέλεια του παιδιού.

«Είχα ακούσει γκρίνιες, φωνές, δεν ήθελαν να αφήσουν το παιδί στην πεθερά να το κρατάει, πάντως ακουγόντουσαν φασαρίες, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι με αυτούς τους τσακωμούς θα γινόταν κάτι τέτοιο».

Συγκλονισμένες είναι και οι δασκάλες στο βρεφονηπιακό σταθμό όπου έφερνε το ζευγάρι τη μικρή Μυρτώ. Όπως είπαν τίποτα δεν πρόδιδε ότι ίσως υπήρχε κάποια ένταση μεταξύ τους και τίποτα δεν πρόδιδε το ματωμένο τέλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top