Θάνατος Βαγγέλη Γιακουμάκη: Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής

Οι γονείς του φοιτητή που υπέστη άγριο bullying έχουν ταξιδέψει από το Ρέθυμνο στα Γιάννενα

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση στην υπόθεση που σχετίζεται με τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος του Βαγγέλη Γιακουμάκη – Στο εδώλιο ξανά ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής

Ένα χρόνο μετά την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή και την έφεση που υπέβαλε, ο τότε διευθυντής της Γαλακτοκομικής σχολής κάθισε πάλι στο εδώλιο, όμως η δίκη του τελικά μετατέθηκε για το τέλος της εβδομάδας.

«Η οικογένεια για μία ακόμα φορά θα πει αυτό που είναι η συνείδησή της, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, δεν προσδοκά κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο από την αλήθεια όποια κι αν είναι αυτή» δήλωσε ο Δημήτρης Μπούκας, δικηγόρος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι γονείς του τραγικού Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος πλήρωσε με τη ζωή του το άγριο bullying που δεχόταν από κάποιους συμφοιτητές του, έχουν ταξιδέψει από το Ρέθυμνο στα Γιάννενα και θα παραμείνουν στην πόλη ως την Παρασκευή, ζητώντας να χυθεί άπλετο φως στην σκοτεινή αυτή ιστορία.

«Γνωρίζετε ότι υπάρχει και η άλλη υπόθεση, η οποία είναι σε εκκρεμότητα στην ανακριτική διαδικασία, θα ήθελαν να συναντήσουν τον ανακριτή, έχουν δηλώσει και εκεί πολιτική αγωγή για να μάθουν το στάδιο που βρίσκεται η υπόθεση εκείνη. Κατά τα όσα φέρονται μέχρι σήμερα, και εννοώ ότι ασκήθηκαν ήδη ποινικές διώξεις, υπάρχουν κατηγορούμενοι και οι κατηγορούμενοι εκείνοι κάποτε θα κληθούν σε απολογία» κατέληξε ο δικηγόρος της οικογένειας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top