Μίνα Αρναούτη: «Είδα ότι πηγαίναμε στον τοίχο. Ο Παντελής οδηγούσε»

«Του είπα να μην τρέχει και φόρεσα τη ζώνη μου γιατί φοβήθηκα»

Είκοσι ένα μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη δίνει την πρώτη της συνέντευξη που θα μεταδοθεί σήμερα στην εκπομπή «Αυτοψία».

Απόσπασμα της συνέντευξης μετέδωσε η εκπομπή «Happy Day» στο οποίο η Μίνα Αρναούτη περιγράφει τη στιγμή του δυστυχήματος, επιμένοντας ότι ο Παντελής ήταν πίσω από το τιμόνι, παρά το γεγονός ότι η οικογένειά του δεν δέχεται τους ισχυρισμούς της.

«Πριν το ατύχημα δεν μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της… Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο! Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σαν να το άφησε να φύγει! Φόρεσα τη ζώνη γιατί φοβήθηκα», είπε, περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές πριν από το δυστύχημα.

Σημείωσε μάλιστα ότι ήταν η πρώτη φορά που έμπαινε στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή και οδηγούσε εκείνος, καθώς κάθε φορά οδηγούσαν άλλοι.

«Από πριν… όταν πηγαίναμε στη Γλυφάδα η αλήθεια ήταν ότι έτρεχε. Και του έλεγα να μην τρέχει από την αρχή. Χωρίς βέβαια να είναι μεθυσμένος. Τότε ήταν ακόμα πολύ νωρίς, δεν ξέρω, τον έβλεπα δηλαδή ότι δεν έπινε. Κατά την ώρα του ατυχήματος πάλι αύξησε ταχύτητα και του είπα “Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι”. Είδα ότι δεν κατάλαβε αυτό που του έλεγα κι εγώ άρχισα να ανησυχώ», συνέχισε.

Σε ερώτηση μάλιστα του δημοσιογράφου αν δεν την άκουσε, η Μίνα Αρναούτη απαντά:

«Όχι, με άκουσε απλά αδιαφόρησε. Αυτό δεν το κατάλαβα. Είχα και την αίσθηση ότι αύξησε και ταχύτητα εκείνη τη στιγμή και επειδή πραγματικά φοβήθηκα, έβαλα τη ζώνη μου».

Οι στιγμές που περιγράφει μετά το τρομερό δυστύχημα είναι συγκλονιστικές.

«Δεν θυμάμαι να ένιωθα πόνο. Αν ένιωθα τον έχει διαγράψει ο εγκέφαλός μου. Θυμάμαι ότι καλούσα βοήθεια, έχω μερικές εικόνες όπου ήμουν στην άσφαλτο, ζητούσα νερό, μετά αργότερα έμαθα ότι ζητούσα να σώσουν τον οδηγό. Εγώ προφανώς ήθελα να μην τον στοχοποιήσω, ότι είναι ο Παντελής αλλά ίσως να είχα δει κάτι και να έλεγα να τον σώσουν. Αργότερα, προφανώς όταν είδα ότι αργούσαν έλεγα “σώστε τον Παντελή” για να καταλάβουν ότι είναι αυτός και επισπεύσουν τις διαδικασίες», είπε.

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε ότι εκεί που πήγαν με τον Παντελή Παντελίδη ήταν χαρτοπαικτική λέσχη.

«Εμένα ο Παντελής όταν μου είπε “αν θέλεις να έρθεις εκεί”, μου είπε ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε, να παίξουμε λίγο πόκερ, να γελάσουμε. Εγώ δε φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι. Να είναι σπίτι – λέσχη. Όταν έφτασα εκεί, διαπίστωσα ότι ήταν πολλά τα λεφτά που παίζανε. Ότι ήταν πιο επαγγελματικό», είπε.

Αναφέρεται επίσης και στα χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί και στα προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

«Έκανα έξι χειρουργεία σε πέντε μήνες. Τα τρία ήταν την πρώτη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο καθώς κινδύνευσε πολύ η ζωή μου», τόνισε, ενώ σε ερώτηση για την κόντρα της με την οικογένεια Παντελίδη απάντησε:

«Δε θεωρώ ότι έκανα άδικες επιθέσεις στην οικογένεια του Παντελή, αν έκανα επιθέσεις. Θεωρώ απλά ότι έλεγα την αλήθεια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top