Προκαθορισμένο το ραντεβού θανάτου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου – Δεν βρέθηκε ο κάλυκας στο σημείο

Οι δύο άνδρες με τα σπαστά ελληνικά που αναζητούν οι αρχές - Νέα Ενημέρωση 15:19

Προκαθορισμένο φαίνεται να ήταν το ραντεβού που είχε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος με τους εκτελεστές του στο δικηγορικό του γραφείο, καθώς εκείνοι εμφανίστηκαν χωρίς να έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους προφανώς με πρόφαση να συζητήσουν με τον δικηγόρο κάποια υπόθεση.

Η αστυνομία ερευνά στον κύκλο των αλλοδαπών πελατών του υποθέσεις των οποίων χειριζόταν τον τελευταίο καιρό ο γνωστός ποινικολόγος, ελπίζοντας να βρει κάποιο στοιχεία που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου άνοιξε την πόρτα στους δύο άνδρες που έφτασαν στο δικηγορικό γραφείο της οδού Ασκληπιού για να συζητήσουν μια υπόθεσή τους που φέρεται να χειριζόταν το γραφείο του ποινικολόγου, όμως ούτε ο ίδιος, ούτε ο συνεργάτης του φέρεται να γνώριζαν τους δύο άνδρες που χτύπησαν το κουδούνι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας άνδρας ήταν ψηλός, αδύνατος, αξύριστος με κοντά σκούρα μαλλιά και φορούσε λευκό μπουφάν, ενώ ο δεύτερος ήταν πιο κοντός, ξυρισμένος, επίσης με σκούρα μαλλιά.

Την πόρτα άνοιξε ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τους οδήγησε στην αίθουσα αναμονής, μίλησε λίγο μαζί τους και στη συνέχεια έφτασε ο 52χρονος ποινικολόγος και μαζί πήγαν στην αίθουσα συσκέψεων.

Εκεί οι δύο… πελάτες ζήτησαν από τον συνεργάτη του δικηγόρου να τους αφήσει για λίγο μόνους, όπως και έγινε. Μετά από τρία λεπτά ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Οι εκτελεστές βγήκαν από το γραφείο ατάραχοι και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μπήκε στην αίθουσα και έντρομος τον βρήκε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν βρήκαν τον κάλυκα που έκοψε το νήμα της ζωής του δικηγόρου κι έτσι εκτιμούν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν περίστροφο που δεν αποβάλλει τον κάλυκα, είτε πιστόλι και φρόντισαν να μαζέψουν τον κάλυκα και να μην αφήσουν πίσω τους στοιχεία.

Σήμερα, μετά από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα διεξαχθεί στη σορό του άτυχου ποινικολόγου θα αφαιρεθεί η βολίδα και θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ώστε να διαπιστωθεί αν το όπλο από το οποίο προέρχεται είναι «καθαρό» ή έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Πάντως οι αστυνομικοί δεν είναι ακόμα σε θέση να απαντήσουν, αν οι δύο εκτελεστές πήγαν στο γραφείο της Ασκληπιού για να δολοφονήσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο ή πάνω στην κουβέντα τα πνεύματα οξύνθηκαν, χάθηκε ο έλεγχος κι ο ένας από αυτούς τράβηξε πιστόλι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top