Οικογενειακό δράμα στο Περιστέρι: «Τα παιδιά μου τα αγαπώ, είναι η ζωή μου» δήλωσε ο πατέρας των 5 μηνών διδύμων

Ο 23χρονος κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικό ενώ η 15χρονη σύζυγός του είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί!

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον 23χρονο πατέρα ο οποίος μαζί με την ανήλικη σύζυγο του αφήσαν τα δίδυμα μωρά τους μονά στο σπίτι. "Ένιωσα αδιαθεσία και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο" είπε μεταξύ άλλων, στην απολογία του.

Λίγη ώρα πριν περάσει την πόρτα του εισαγγελέα ο 23χρονος πατέρας, περίμενε έξω από τα δικαστήρια με την 15χρονη σύζυγο του να βρίσκεται δίπλα του.

«Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Έλεγα στη σύζυγο μου να μείνει με τα παιδιά αλλά εκείνη επέμενε να έρθει μαζί μου. Τα παιδιά ήταν ταϊσμένα και κοιμόντουσαν στην κούνια τους. Δεν τα πήραμε μαζί επειδή στο νοσοκομείο έχει μικρόβια».

«Γνωρίζοντας τις συνήθειες των παιδιών ότι κοιμούνται το απόγευμα τουλάχιστον 4 με 5 ώρες θεώρησαν λανθασμένα, επιπολαιότητα, όχι δόλος. Λατρεύουν τα παιδιά τους και θα κάνουν τα πάντα να ξανά επιστρέψουν κοντά τους» δήλωσε η δικηγόρος του 23χρονου, Σταματία Μάρκου.

Το ζευγάρι δεν σκοπεύει πια να επιστρέψει στο διαμέρισμα του Περιστερίου, θα εγκατασταθεί μόνιμα στο πατρικό του 23χρονου. Και οι δύο δεν σταματούν να λένε πόσο αγαπούν τα δίδυμα αγόρια τους.

«Τα παιδιά μου τα αγαπώ, είναι η ζωή μου».

Ο 23χρονος δεν έπεισε την εισαγγελέα ότι ήταν στο νοσοκομείο όσο τα 5 μηνών παιδάκια του ήταν μόνα τους στο διαμέρισμα. Το δυνατό τους κλάμα ανάγκασε έναν γείτονα να καλέσει την αστυνομία.  Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ισχυρίζεται πως δεν είχε ιδέα για τα παιδιά αλλά και την 15χρονη.

«Ήρθε μια μητέρα με τον γιο της. Η μητέρα του ως εγγυήτρια και έβαλε τον γιο της μέσα στο σπίτι. Δεν γνωρίζω καμία κοπέλα εγώ. Μα δεν μου είπε καν ότι είναι παντρεμένος» δήλωσε ο ιδιοκτήτης στο Star.

Τα αγοράκια τα οποία βρίσκονται στο νοσοκομείο είναι καλά στην υγεία τους.

Ο 23χρονος πατέρας κρίθηκε ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα. Θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που άσκησε.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top