Ένα οικογενειακό δράμα πίσω από τα παρατημένα μωράκια στο Περιστέρι -«Το διαμέρισμα ήταν άδειο, υπήρχε μόνο μια κούνια»

Γείτονας του ζευγαριού που παράτησε τα βρέφη μίλησε για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της οικογένειας - Πρώτη ανάρτηση: 13-09-2017 20:15

Ένα… οικογενειακό δράμα φαίνεται πως κρύβεται πίσω από εγκαταλειμμένα μωράκια στο Περιστέρι. Τα δύο αδελφάκια εντοπίστηκαν μετά από καταγγελία γείτονα στην αστυνομία. Οι νεαροί γονείς τους είπαν στις αρχές ότι τα άφησαν μόνα, γιατί ο πατέρας αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και έπρεπε να πάνε στο νοσοκομείο! 

Δείτε επίσης: Αδιανόητο! Άφησαν τα 4 μηνών μωρά τους μόνα τους στο διαμέρισμά τους στο Περιστέρι

ΤΟ ΔΡΑΜΑ 

Δύο νεαρά παιδιά, ένα αγόρι μόλις 23 ετών και ένα ανήλικο κορίτσι 15,5 ετών χωρίς... δουλειά, χρήματα, βοήθεια και ενημέρωση αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να κάνουν οικογένεια …. Το ζευγαράκι είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Περιστέρι για να στεγάσει τον έρωτα του, νομίζοντας προφανώς ότι θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα. Ωστόσο, η εικόνα του διαμερίσματος, όπως είπε ένας από τους γείτονες του ζευγαριού στην εκπομπή Tatiana Live,  ήταν απογοητευτική και μαρτυρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι που περιμένει και τρίτο μωράκι!  Το διαμέρισμα στην οδό Ευρώτα στο Περιστέρι ήταν άδειο και μέσα υπήρχε μόνο ένα ντιβάνι και μια κούνια… 

Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ 

Εδώ και καιρό γείτονες του ζευγαριού άκουγαν το κλάμα των μωρών, ωστόσο κανείς δεν αναλάμβανε την ευθύνη να κάνει κάτι γι' αυτό, καθώς για κάποιους ήταν φυσιολογικό να κλαίνε τα παιδάκια! 

Το βράδυ της Τρίτης όμως, ένας από τους γείτονες μην αντέχοντας το γοερό κλάμα των παιδιών, επικοινώνησε με την αστυνομία. Μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικοί, εισαγγελέας και ένας άνθρωπος από το "χαμόγελο του παιδιού" έφτασαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τα δύο μωράκια μόλις τεσσάρων μηνών μέσα σε μια κούνια!  Οι δύο γονείς συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr. Τα παιδάκια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων και  είναι καλά στην υγεία τους .

O γείτονας που μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου

Ο γείτονας που βρήκε το θάρρος και ζήτησε τη βοήθεια των αρχών, γλιτώνοντας από το δράμα τα μωράκια, μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live. «Λύγισα, στενοχωρήθηκα από το κλάμα των μωρών γι αυτό πήρα τις αρχές. Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα, αυτό ήταν άδειο, είχε μόνο μια... κούνια και ένα ντιβάνι. Η γυναίκα αστυνομικός, που ήταν μεταξύ των άλλων ένστολων που έφτασαν στο σημείο, άλλαξε μάλιστα πάνα στο ένα μωράκι», εξήγησε ο κύριος Βασίλης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει κάπως την... ανευθυνότητα των γονιών. «Οι γονείς των μωρών είναι άνεργοι και ποτέ δεν είχαν δώσει δικαιώματα», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top