Η μοιραία selfie που στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο Αμερικανό στο Λαγανά

Τι αποκαλύπτει για τη μοιραία νύχτα φίλος του που ήταν μαζί του στο νησί

Λαγανάς:Η μοιραία selfie που στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο

Το ταξίδι στη Ζάκυνθο, ο 22χρονος Bakari Henderson τον προγραμμάτιζε μήνες. Ο ίδιος και τρεις φίλοι του από το πανεπιστήμιο είχαν αποφασίσει να ταξιδέψουν στην Ευρώπη μετά την αποφοίτησή τους. Μάλιστα τη Ζάκυνθο την επέλεξαν γιατί ο ένας από αυτούς, ο Daniel, είχε καταγωγή από εκεί και ταξίδευε κάθε χρόνο για να δει την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό Star! Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας του μπάρμαν που κατηγορείται για το άγριο φονικό στον Λαγανά

Όπως είπε ο ίδιος στην Καθημερινή, το σχέδιο ήταν να ταξίδευαν αρχικά τρεις που θα έμεναν στο χωριό των παππούδων του Ντάνιελ λίγα χιλιόμετρα από το Λαγανά και ο Bakari θα τους έβρισκε λίγες μέρες αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι άνδρες που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο-Φωτό και του θύματος

Θα έφερνε μαζί του κάποια από τα ρούχα που είχε σχεδιάσει, θα τα φορούσαν και θα φωτογραφίζονταν μεταξύ τους στα διάφορα σημεία του νησιού για να φτιάξει αργότερα έναν προωθητικό κατάλογο. Στο τέλος της εβδομάδας θα επέστρεφαν όλοι μαζί στην Αθήνα, θα διανυκτέρευαν για μία μέρα και από εκεί ο Bakari θα συνέχιζε για τη Βαρκελώνη, όπου τον περίμενε μια άλλη παρέα.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Αμερικανού στο Λαγανά! Συνελήφθησαν ο μπάρμαν και ο "μπράβος" του μπαρ

«Την ημέρα που έφτασε στη Ζάκυνθο πήραμε οι δυο μας το αυτοκίνητο και του έδειξα τα σημεία που είχα στο μυαλό μου για τη φωτογράφηση. Ήταν ενθουσιασμένος», είπε ο Ντάνιελ.

Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίασαν.

Το χρονικό του φονικού

Το μοιραίο βράδυ είχαν ξεκινήσει όλοι μαζί από το ξενοδοχείο στη 01:45, είχαν πιει μερικά ποτά σε ένα άλλο μπαρ και όταν ήρθε η ώρα ο Ντάνιελ να συναντήσει μια φίλη του αποχαιρετίστηκαν και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο πρωί.

Οι φίλοι του μπήκαν στο μπαρ που έγινε ο καυγάς τυχαία. Πήραν από μια μπύρα και κάθισαν σε ένα από τα ψηλά τραπέζια. Ακριβώς δίπλα τους ήταν μια 20χρονη Σέρβα, η Ντανίτσα που είχε έρθει στη Ζάκυνθο μαζί με τον αδελφό της για δουλειά στις αρχές του καλοκαιριού.

Στο συγκεκριμένο μπαρ έκανε δημόσιες σχέσεις, όμως το συγκεκριμένο βράδυ είχε ρεπό κι έτσι έπιασε κουβέντα με τον Bakari και τους φίλους του. Στην παρέα μπήκε κι ένας άλλος Σέρβος, φίλος της. Κάποια στιγμή ένας άλλος Σέρβο γύρισε και της είπε: «Το μαγαζί είναι γεμάτο Σέρβους γιατί μιλάς με τον μαύρο»;

Εκείνη δεν του έδωσε σημασία και άρχισε να βγάζει ένα selfie video με τον Bakari και τους φίλους του. Όσο γίνεται αυτό ο Σέρβος που είχε ενοχληθεί από την κουβέντα της 20χρονης με τους Αμερικανούς ρίχνει ένα ποτήρι νερό προς το μέρος της. Ο Bakari προσπαθεί να την υπερασπιστεί λέγοντάς του κάτι, όμως εκείνος τον χτυπά στο πρόσωπο. Ο Bakari για λίγα δευτερόλεπτα δεν αντιδρά, παίρνει όμως ένα μπουκάλι μπίρας και το σπάει στο κεφάλι του, ενώ του ρίχνει και δύο μπουνιές.

Η κοπέλα προσπαθεί να τους χωρίσει και κατά λάθος τραυματίζεται. Ο πορτιέρης του μπαρ, επίσης Σέρβος, τρέχει προς το σημείο. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ο Bakari προσπάθησε να ξεφύγει και του έριξε ένα τασάκι. Αυτόπτες μάρτυρες όμως κατέθεσαν ότι ο νεαρός Αμερικανός τρέχει προς την έξοδο του μαγαζιού για να αποφύγει τις καρέκλες, τα σκαμπό και τα τασάκια που του πετάνε.

Όσο γρήγορα όμως κι αν έτρεχε τον πρόλαβαν και άρχισαν να τον χτυπούν. Κάποιοι δεν ξέρουν καν πώς ξεκίνησε ο καυγάς, παρ’ όλ’ αυτά τον χτυπούν με μανία στο κεφάλι και στο πρόσωπο ακόμα και όταν πια ο νεαρός ήταν νεκρός. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top