Αυτοί είναι οι άνδρες που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο-Φωτό και του θύματος

Η αστυνομία προχώρησε και σε αρκετές προσαγωγές

Αυτοί συνελήφθησαν για τη δολοφονία του τουρίστα

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση δολοφονίας ενός 22χρονου Αμερικανού έξω από κλαμπ στον Λαγανά Ζακύνθου τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 03:30 το πρωί όταν μία παρέα Σέρβων και μία παρέα Αμερικανών τουριστών ήρθαν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καυγά ο 22χρονος βγήκε από το μπαρ, ωστόσο ο 32χρονος υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος μαζί με άλλους Σέρβους και τον Έλληνα μπάρμαν τον καταδίωξαν.

Το πιο ανατριχιαστικό από όλα είναι ότι από οπτικό υλικό που έχει στην κατοχή της η αστυνομία αποδεικνύεται ότι ο ξυλοδαρμός του 22χρονου διήρκησε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, ήταν όμως ήδη αργά. Οι γιατροί ανέφεραν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.

Όπως μετέδωσε και νωρίτερα το star.gr συνελήφθησαν ένας Έλληνας μπάρμαν 34 ετών και ο 33χρονος υπεύθυνος ασφαλείας.

Επίσης η αστυνομία προχώρησε και σε αρκετές προσαγωγές για να διευκρινίσει αν συμμετείχαν και άλλοι στον ξυλοδαρμό του νεαρού τουρίστα. 

Οι φερόμενοι ως δράστες

Ο Σέρβος

Ο Έλληνας μπάρμαν

Το θύμα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Αμερικανού στο Λαγανά! Συνελήφθησαν ο μπάρμαν και ο "μπράβος" του μπαρ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top