Σήμερα η κηδεία του ήρωα πυροσβέστη που έπεσε στο καθήκον στο Ζευγολατιό

Στην προσπάθεια του να σβήσει την πυρκαγιά που μαινόταν, έχασε την ζωή του

Σήμερα η κηδεία του ήρωα πυροσβέστη που έπεσε στο καθήκον

Στις 18:00 το απόγευμα στον Ιεό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Ελεούσας, στην περιοχή Ποταμός Κέρκυρας, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του ήρωα πυροσβέστη, ο οποίος έπεσε στο καθήκον, στην προσπάθεια του να θέσει υπό έλεγχο την φωτιά που μαινόταν προ ημερών στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, θα αποχαιρετήσουν τον 33χρονο Αριστείδη Μουζακίτη, ενώ θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από το πυροσβεστικό σώμα. Παράλληλα, οι σημαίες σε όλες τις Υπηρεσίες του Σώματος θα κυματίζουν μεσίστιες.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο 33χρονος Αριστείδης Μουζακίτης, τραυματίστηκε όταν τρακτέρ που τον μετέφερε σε δύσβατο σημείο της πυρκαγιάς ανατράπηκε.

Η κατάσταση του ήταν εξαρχής πολύ σοβαρή, καθώς o 33χρονος είχε τραύματα στο θώρακα, γι΄ αυτό και μεταφέρθηκε αμέσως με ελικόπτερο σούπερ πούμα, από το νοσοκομείο της Κορίνθου στο 251 νοσοκομείο αεροπορίας, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Ωστόσο, αφού πάλεψε σκληρά επί 4 μέρες για τη ζωή του, ο 33χρονος Άρης δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 07:40 το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top