Βίντεο ντοκουμέντο! Η στιγμή που ο 85χρονος που σκότωσε τον γιο του γιατί τον πέρασε για κλέφτη πυροβολεί εναντίον αστυνομικών

Συγκλονισμένη από την οικογενειακή τραγωδία όλη η Κρήτη

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο στο οποίο ακούγονται ξεκάθαρα οι πυροβολισμοί από το όπλο του 85χρονου πατέρα, ο οποίος σκότωσε τον γιο του γιατί τον πέρασε για κλέφτη φέρνει στο φως το Κρήτη TV.

Η εικόνα είναι καθηλωτική, καθώς ανατριχίλα προκαλούν τα επαναλαμβανόμενα πυρά του 85χρονου στο χωριό Άγιοι Θεόδωροι στα Χανιά.

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικές λεπτομέρειες! 130 σφαίρες έριξε ο πατέρας που σκότωσε το γιο του γιατί τον πέρασε για κλέφτη

Ολόκληρη η Κρήτη είναι συγκλονισμένη από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στο μικρό χωριό των Χανίων.

Ο 85χρονος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μετά το θάνατο της συζύγου του δεν ήταν καλά ψυχολογικά και είχε και προβλήματα ακοής, πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του, γιατί νόμιζε ότι ήταν κλέφτης.

Ο 58χρονος πατέρας δύο παιδιών, είχε πάει στο πατρικό του για να δει αν ο πατέρας του ήταν καλά, καθώς είχε να μάθει νέα του δύο μέρες.

Ο ηλικιωμένος μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, σε κατάσταση αμόκ άρχισε να πυροβολεί μέσα από το σπίτι του, όπου είχε ταμπουρωθεί.

Συνολικά έριξε 130 σφαίρες και τα σκάγια βρήκαν κι έναν αστυνομικό, ο οποίος ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά.

Μέχρι και αυτή την ώρα ο 85χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Χανίων και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα. 

Σε βάρος του 85χρονου που συνελήφθη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό όπλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top