ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ πώς έγινε το ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στον Λουκά Παπαδήμο- Στα χέρια του εξερράγη ο ΦΑΚΕΛΟΣ-ΒΟΜΒΑ

Πολλά τα ερωτήματα γύρω από τον έλεγχο του φακέλου - Πρώτη ανάρτηση:25-05-2017 19:30

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, ο φάκελος-βόμβα είχε σταλεί στον πρώην Πρωθυπουργό στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία διαθέτει μεν μηχάνημα X-Ray, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για να ανιχνεύσει τη συγκεκριμένη εκρηκτική ύλη που περιείχε η επιστολή. 

Φεύγοντας από την Τράπεζα της Ελλάδος, ο Λουκάς Παπαδήμος μπήκε στο αυτοκίνητό του και κάθισε, όπως πάντα, στο πίσω κάθισμα. Μπροστά, δίπλα στον οδηγό του, έκατσε ο υπεύθυνος ασφαλείας του, ο Π.Κ. 

Λίγο πριν το αυτοκίνητο φτάσει στη συμβολή Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου, ο κ. Παπαδήμος ζητάει τις εφημερίδες και την αλληλογραφία του. Ο συνεργάτης του, Π.Κ., του τα δίνει. Όταν ο κ. Παπαδήμος άνοιξε τον παγιδευμένο φάκελο, εκείνος εξερράγη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κοιλιά, τον θώρακα και τα πόδια. Φέρει θλαστικά τραύματα κι εκδορές σε όλο του το σώμα, δεν φαίνεται, όμως, να κινδυνεύει η ζωή του, σύμφωνα με πληροφορίες του Star. 

Αυτή την ώρα, ο πρώην Πρωθυπουργός χειρουργείται στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπου διακομίσθηκε. 

Πάντως όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας «πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από τον έλεγχο του παγιδευμένου φακέλου που έσκασε στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου (είχε ελεγχθεί; παραδόθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδας; ). Στην είσοδο της ΤτΕ υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, άρα θα πρέπει να συνδυάσουν την εικόνα από αυτές, με την ώρα που παραδόθηκε ο φάκελος, ελπίζοντας ότι υπάρχει βιβλίο με αριθμό πρωτοκόλλων». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top