Όταν ο Σώρρας πήγαινε στην Κύπρο ως "θείος από την Αμερική" για να την σώσει!

Τα εξώδικα του κάνουν θραύση σε εφορίες και τράπεζες

Οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα εξακολουθούν να καταθέτουν σε εφορίες και τράπεζες εξώδικα για να μην πληρώσουν τα χρέη τους. Η χάρη του άφαντου Αρτέμη Σώρρα έφτασε μέχρι και την Κύπρο,  την οποία  ήθελε επίσης να σώσει από τα χρέη….

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ… 

Ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε στην Κύπρο το 2013 ως «ο θείος από την Αμερική» που θα έσωζε τη χώρα από την κρίση με τα 600 δις δολάρια. Υπέβαλλε προτάσεις στο Κυπριακό Υπουργείο Οικονομικών για τη διάσωση της οικονομίας. Ο καταζητούμενος σήμερα Σώρρας είχε πιάσει στασίδι στα κυπριακά μέσα ενημέρωσης και έδινε διαλέξεις ακόμα και  μπροστά στους τότε Υπουργούς της Κύπρου. 

Μάλιστα, μαζί με τον συνεργάτη του Μανώλη Λαμπράκη έφτασαν μέχρι και την Κυπριακή βουλή. Σήμερα όμως ο ένας καταζητείται και ο άλλος έχει ήδη καταδικαστεί στην Αμερική για εμπόριο ναρκωτικών .

Ο Αρτέμης Σώρρας από το 2011 που πρωτοεμφανίστηκε ως σωτήρας έχει δίπλα του πιστούς οπαδούς που τον υπηρετούν τυφλά. Ένας από αυτούς ήταν ο κατηγορούμενος για το φόνο της παιδοψυχίατρου στην Λαμία. Ο δημοσιογράφος Ελευθέριος Ρήνος καταγγέλλει σήμερα ότι αν η δικαιοσύνη είχε κινηθεί νωρίτερα, όταν απείλησε τον ίδιο η παιδίατρος σήμερα θα ζούσε.

Ο Σώρρας μπορεί να αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία, αλλά τα εξώδικα του κάνουν θραύση σε εφορίες και τράπεζες.16 κατατέθηκαν χθες στην Αθήνα με τους υπαλλήλους να σηκώνουν τα χέρια ψηλά .Στο Ρέθυμνο πάντως χθες μέλη των Ελλήνων Συνέλευσις δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους, χωρίς να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top