ΚΡΙΣΙΜΗ η κατάσταση του 6χρονου! Υποβλήθηκε σε επέμβαση- Το πρωί έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου

Το ιατρικό ανακοινωθέν του ΚΑΤ- Μεταφέρθηκε στο "Παίδων"- ΟΛΟΙ οι γιατροί έχουν πέσει πάνω του

ΚΡΙΣΙΜΗ η κατάσταση του 6χρονου! Υποβλήθηκε σε επέμβαση- Το πρωί έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το 6χρονο αγόρι που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Κηφισιά, το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το ΚΑΤ.

Το παιδάκι, που έπεσε από τον 4ο όροφο, και ύψος περίπου 10 μέτρων, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σε βαρύτατη γενική κατάσταση.

Όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν «Διαπιστώθηκε σοβαρή πνευμονική θλάση και πνευμοθώρακας δεξιά. Κλινικώς κατάγματα των μηρών άμφω». Ο 6χρονος οδηγήθηκε το χειρουργείο, και κατά την χειρουργική επέμβαση, «διαπιστώθηκε κατακερματισμένος σπλήνας, ρήξη του ήπατος μονήρης, εκτεταμένο οπισθοπεριτοναϊκό αιμάτωμα. Εκτελέστηκε σπληνεκτομή και συρραφή του ήπατος. Ακινητοποιήθηκαν τα κατάγματα και τοποθετήθηκαν σωλήνες μπιλάου άμφω».

Ύστερα από επικοινωνία με την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλ. Κυριακού», μεταφέρθηκε συνοδεία Αναισθησιολόγου με Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ». Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, μεγάλη είναι η κινητοποίηση των γιατρών στο ΠΑΙΔΩΝ, οι οποίοι έχουν πέσει πάνω από το παιδί.

Το αγόρι ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του κι έπεσε από το πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους (4ος όροφος) στην αυλή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top