ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Ο Παντελής Παντελίδης σε μικρή ηλικία – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άγνωστες πτυχές του αδικοχαμένου καλλιτέχνη πριν ανάψουν τα κεράκια για το ετήσιο μνημόσυνο του

Παντελής Παντελίδης παιδική ηλικία

Σχεδόν 10 ημέρες πριν από το ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου 2016, ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία», για την ζωή της οικογένειας πριν τον χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του αδελφού του. Όπως είπε, ο Παντελής είχε δύο μεγάλες αγάπες το τραγούδι και το ποδόσφαιρο, στο οποίο όπως σημείωσε είχε μεγάλο ταλέντο ο τραγουδιστής.

Τα παιδικά τους χρόνια ήταν όμορφα, γεμάτα παιχνίδι και αγάπη από τους γονείς τους. Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης παραχώρησε στην εκπομπή φωτογραφίες του Παντελή, σε πολύ μικρή ηλικία, τις οποίες οι θαυμαστές του άτυχου καλλιτέχνη βλέπουν για πρώτη φορά.

 

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αφού επαναλάμβανε ότι σκοπός της οικογένειας είναι η αποκάλυψη της αλήθειας για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος για να ηρεμήσει «η ψυχή του αδελφού του», έκανε ειδική αναφορά στον απλό χαρακτήρα του Παντελή.

Όπως είπε,  ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν ντροπαλός, δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι, και άργησε να καταλάβει το γκελ που έκανε σαν καλλιτέχνης. Ακόμη και λίγο πριν φύγει για πάντα από την ζωή, ο Παντελής Παντελίδης, παράλο που γνώριζε μεγάλη επιτυχία,  διασκέδαζε με ανθρώπους και συνήθειες που είχε και πριν γίνει διάσημος! «Περίμενε πως και πώς να έρθει η Κυριακή για να ψήσουμε στο εξοχικό μας! Μάλιστα ήθελε αυτός να ψήνει, ήταν καλός ψήστης», είπε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

«Κάθε μέρα είναι και χειρότερα χωρίς τον Παντελή», είπε σε άλλο σημείο, ευχαριστώντας ιδιαίτερα  τον κόσμο  για την αγάπη που δείχνει στην οικογένεια του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top