Σχεδόν 10 ημέρες πριν από το ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου 2016, ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία», για την ζωή της οικογένειας πριν τον χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του αδελφού του. Όπως είπε, ο Παντελής είχε δύο μεγάλες αγάπες το τραγούδι και το ποδόσφαιρο, στο οποίο όπως σημείωσε είχε μεγάλο ταλέντο ο τραγουδιστής.

Τα παιδικά τους χρόνια ήταν όμορφα, γεμάτα παιχνίδι και αγάπη από τους γονείς τους. Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης παραχώρησε στην εκπομπή φωτογραφίες του Παντελή, σε πολύ μικρή ηλικία, τις οποίες οι θαυμαστές του άτυχου καλλιτέχνη βλέπουν για πρώτη φορά.

 

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αφού επαναλάμβανε ότι σκοπός της οικογένειας είναι η αποκάλυψη της αλήθειας για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος για να ηρεμήσει «η ψυχή του αδελφού του», έκανε ειδική αναφορά στον απλό χαρακτήρα του Παντελή.

Όπως είπε,  ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν ντροπαλός, δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι, και άργησε να καταλάβει το γκελ που έκανε σαν καλλιτέχνης. Ακόμη και λίγο πριν φύγει για πάντα από την ζωή, ο Παντελής Παντελίδης, παράλο που γνώριζε μεγάλη επιτυχία,  διασκέδαζε με ανθρώπους και συνήθειες που είχε και πριν γίνει διάσημος! «Περίμενε πως και πώς να έρθει η Κυριακή για να ψήσουμε στο εξοχικό μας! Μάλιστα ήθελε αυτός να ψήνει, ήταν καλός ψήστης», είπε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

«Κάθε μέρα είναι και χειρότερα χωρίς τον Παντελή», είπε σε άλλο σημείο, ευχαριστώντας ιδιαίτερα  τον κόσμο  για την αγάπη που δείχνει στην οικογένεια του.

Tags: