Αμφισβητούν οι Αρχές τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Δώρας

Θεωρούν ότι είναι ο μοναδικός ένοχος για τη δολοφονία

Οι αστυνομικοί παρακολουθούν τις εξελίξεις με πολύ ενδιαφέρον. Ωστόσο, τα όσα λέει ο καθ‘ ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού, δύσκολα γίνονται πιστευτά.

Εύλογα αναρωτιούνται γιατί όλα αυτά δεν τα είπε εξ αρχής και περίμενε τόσο καιρό για να κάνει τέτοιου είδους αποκαλύψεις, οι οποίες θα οδηγούσα στη σύλληψη των ηθικών αυτουργών που κατονομάζει.

Επιπλέον είναι απίθανο, εάν όντως είχε πάρει 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα, να πήγαινε να πουλήσει το κινητό της σε μαγαζί στην Ομόνοια για 20 ευρώ.

Έχουν ερευνήσει όλες τις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη στην εφορία και καμία δεν ήταν τόσο σοβαρή ώστε να θελήσει κάποιος να την βγάλει από τη μέση. Έχουν υπάρξει παρόμοιες περιπτώσεις όπου οι κατηγορούμενοι μετά από κάποιο καιρό εγκλεισμού τους έχουν θελήσει να πουν διάφορα πράγματα στον ανακριτή.

Τέλος, οι αρχές αναρωτιούνται εύλογα γιατί όλα αυτά που είπε σε εκείνους, δεν τα είπε στον ανακριτή ή στον Εισαγγελέα κάποια άλλη στιγμή και δέχτηκε να «σηκώσει μόνος του το βάρος»;

Σε κάθε περίπτωση οι Αρχές θεωρούν ότι οι αιτιάσεις του κατηγορούμενου δεν έχουν καμία απολύτως βάση και ότι αυτός είναι ο μόνος ένοχος για τη δολοφονία της Δώρας.

 

 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top