Στο Εφετείο ο 29χρονος που συνελήφθη για το τρομοδέμα στον Λουκά Παπαδήμο

Φωτογραφίες

Στο Εφετείο ο 29χρονος που συνελήφθη για το τρομοδέμα

Στο Εφετείο μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί της Κυριακής, ο 29χρονος που συνελήφθη για το δέμα-βόμβα στον Λουκά Παπαδήμο.Εκεί βρίσκονται περίπου 15 αλληλέγγυοι για την υποστήριξή του. Όταν έφτασε το όχημα που τον μετέφερε, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα.

Ο νεαρός συνελήφθη ενώ επιχειρούσε να μεταφέρει ένα ολόκληρο οπλοστάσιο.

O 29χρονος στο παρελθόν είχε προσαχθεί και συλληφθεί αρκετές φορές για επεισόδια και μάλιστα είχε καταδικαστεί μία φορά σε φυλάκιση δύο ετών.

Ένα αποτύπωμα που βρέθηκε στον εμπρηστικό μηχανισμό που εστάλη στο Βερολίνο και ταυτοποιήθηκε, στάθηκε η αιτία -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- να εντοπιστεί ο νεαρός αναρχικός και, έπειτα, από ένταλμα του ειδικού εφέτη ανακριτή, να συλληφθεί από την αστυνομία.

Ο 29χρονος το τελευταίο διάστημα είχε νοικιάσει διαμέρισμα στην περιοχή της πλατείας Αττικής, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία ταυτότητας, εκεί όπου τον βρήκαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Εκείνη την ώραουβαλούσε 3 ταξιδιωτικούς σάκους, σακούλα σκουπιδιών, και φορούσε τσαντάκι μέσης. Σε αυτά βρέθηκαν:

8 πλαστές ταυτότητες,
2 πιστόλια διαμετρήματος 9mm και 300 φυσίγγια,
πλαστικό τάπερ με ολόκληρο ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό, χωρίς εκρηκτική ύλη και 2 πλαστικά τάπερ με άγνωστη εκρηκτική ύλη,
πλαστική συσκευασία με άγνωστη ποσότητα πυρίτιδας,
πλήθος πυροκροτητών, καλωδίων, φυτιλιών, κροτίδες, χρονοδιακόπτες, ηλεκτρολογικό πολύμετρο, μπαταρίες και διάφορα υλικά κατασκευής ωρολογιακών μηχανισμών και
φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Γκούμας βρέθηκε έξω από το διαμέρισμα και στο βίντεο θα δείτε τις πρώτες αποκλειστικές εικόνες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top