Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: «Την έβλεπα πολλές φορές με τη μαμά της – Μιλούσαν, γελούσαν»

Πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον της 17χρονης Μαρίνας την περιγράφουν ως ένα «πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι»

Για την 17χρονη Μαρίνα, που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια της ίδιας της της μητέρας, μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόσωπα από το κοντινό της περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Στο σπίτι επέστρεψε ο πατέρας μετά την οικογενειακή τραγωδία

«Moυ φαινόταν μια πολύ καλή κοπέλα, φυσιολογική. Δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο προσωπικό πρόβλημα. Δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Ήταν πάντα ένα χαρούμενο κορίτσι. Και με την παρέα της και με την κολλητή της που τις έβλεπα ήταν μια χαρά. Ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων αλλά και κοινωνικό» δήλωσε στην εκπομπή φίλη της 17χρονης (που δεν αποκάλυψε το όνομά της), προσθέτοντας πως:

«Πολλές φορές την έβλεπα με τη μαμά της, τις Κυριακές ή όταν δεν είχε σχολείο. Έβλεπα μια καλή σχέση μεταξύ τους. Μιλούσαν, γελούσαν, ήταν μια πολύ φυσιολογική σχέση μαμάς και κόρης. Από τότε που πηγαίναμε μαζί χορό, έβλεπα μια πολύ ωραία σχέση με τη μαμά της. Κάτι παραπάνω από κολλητές ήταν. Κανένας δεν το περίμενε. Κανένας!»

Ο Νίκος Σταματίου, σερβιτόρος σε ένα από τα μαγαζιά που σύχναζε με τις φίλες της η 17χρονη, είπε:

«Την γνώριζα αρκετό καιρό γιατί ήταν πελάτισσα στο μαγαζί που δουλεύω. Ήταν πάντα μια χαμογελαστή κοπέλα, ήσυχη.Ερχόταν εδώ με τις φίλες της. Ήταν πάντα χαμογελαστή και κοινωνική. Δεν έδειχνε ότι κάτι την απασχολεί. Όσο την θυμάμαι, την θυμάμαι πάντα με ένα χαμόγελο».

Τέλος, η Κατερίνα Νάκου, υπεύθυνη καταστήματος στο οποίο επίσης πήγαινε η αδικοχαμένη Μαρίνα, δήλωσε ότι «ερχόταν στο μαγαζί που εργάζομαι ως πελάτισσα. Ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί. Μες το χαμόγελο. Ήταν χαρούμενη, ποτέ δεν την έβλεπες στεναχωρημένη»..

Δείτε περισσότερα στο video.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top