Τα παίρνει όλα πάνω του ο Βούλγαρος αστυνομικός που σκότωσε τον καρδιολόγο στη Σητεία

Ήπιε για να πυροβολήσει – Η γυναίκα έκανε έρωτα με τον γιατρό λίγο πριν πάει στο ιατρείο του

Τα παίρνει όλα πάνω του ο Βούλγαρος αστυνομικός

Όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη είναι έτοιμος να αναλάβει ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός, προσφέροντας έτσι πλήρη κάλυψη στην ερωμένη του και σύζυγο του άτυχου γιατρού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ανατολή, ο 37χρονος φέρεται έτοιμος να υποστηρίξει με πάθος στον εισαγγελέα ότι η καλή του δεν είχε καμία απολύτως εμπλοκή στη δολοφονία του γιατρού και να το πάρει όλο πάνω του.

«Γιατί με ρωτάτε γι’ αυτήν; Δεν έχει σχέση με ό,τι έγινε», φέρεται να υποστηρίζει ο 37χρονος, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι έτοιμος να υποστηρίξει πως έκανε ό,τι έκανε για να γλιτώσει την ερωμένη του από τυχόν κινδύνους που φοβόταν ότι θα υπήρχαν και για τους δύο, αν αποκαλυπτόταν η σχέση τους.

Ήθελε να λύσει μια κακή κατάσταση, κατά τα λεγόμενά του με μοναδικό κίνητρο το πάθος που έτρεφε για την 38χρονη τα τελευταία δύο χρόνια που διατηρούσαν παράνομο δεσμό.

Μάλιστα δηλώνει μετανιωμένος και επιμένει ότι πήρε την απόφαση χωρίς η σύζυγος του γιατρού να το γνωρίζει, ξέροντας από την ίδια ότι περνάει άσχημα στο γάμο της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ρακής και ούζου για να βρει το θάρρος να πυροβολήσει τον γιατρό και το μόνο που τον φοβίζει πια είναι ότι δε θα ξαναδεί το παιδί του στη Βουλγαρία.

Φέρεται επίσης να υποστηρίζει ότι δεν ήρθε στην Ελλάδα με οργανωμένο σχέδιο να δολοφονήσει τον γιατρό, αλλά να τον εκφοβίσει και να προστατέψει τη γυναίκα που αγαπούσε.

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα, η σύζυγος του γιατρού φαίνεται να βρίσκεται παντού εκτός από την τελική πράξη και την εκτέλεση.

Μάλιστα το πρωινό του Σαββάτου, φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή με τον σύζυγό της, τον αποχαιρέτησε και μετά έστειλε στον εραστή της το sms με το οποίο τον ενημέρωνε ότι έφυγε μόνος του για το ιατρείο του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top