ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ο πατέρας που κατηγορείται ότι έδενε στο καλοριφέρ την 15χρονη κόρη του

Ο ίδιος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας από τα Χανιά, ο οποίος κατηγορείται ότι έδενε με χειροπέδες και χτυπούσε βάναυσα την ανήλικη κόρη του, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr. Ο ίδιος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Φορώντας κουκούλα και έχοντας κατεβασμένο το κεφάλι, ο 55χρονος βγήκε από το γραφείο του ανακριτή το πρωί της Παρασκευής και πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Σοκάρει η καταγγελία της 15χρονης κόρης του, η οποία ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της τη χτυπούσε με πλάστη και την πατούσε στον λαιμό. Έφτασε μάλιστα, στο σημείο να τη δέσει στο καλοριφέρ με χειροπέδες. Εκείνος επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα και ζητά ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Μεταξύ άλλων, το κορίτσι υποστηρίζει ότι ο 55χρονος την κακοποίησε και την κράτησε κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο για 3 μέρες, κάτι το οποίο εκείνος αρνείται.

Ο βίαιος πατέρας φέρεται μάλιστα να είχε εμμονές. Λέγεται ότι είχε τοποθετήσει κάμερες σε όλο το σπίτι, ώστε να παρακολουθεί πότε έβγαινε η 15χρονη από αυτό.  

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του. Κάποιοι γείτονες, όπως αποδεικνύεται, γνώριζαν για το μαρτύριο του παιδιού, αλλά δε μιλούσαν. Αυτό είναι ένα ακόμη έγκλημα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top