ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση δολοφονίας οδηγού ταξί από 30χρονο αστυνομικό

Μαρτυρία σοκ: Πήρα κούρσα τον δράστη μετά τη δολοφονία

Στις 17:30 οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 52χρονο οδηγό ΤΑΞΙ από την Καστοριά ο οποίος δολοφονήθηκε από 30χρονο αστυνομικό. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψάλλει στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Τσάκωνη Καστοριάς. Ο άτυχος 52χρονος ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Ο 30χρονος δράστης είναι ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετούσε στην ΟΠΚΕ της Καστοριάς και παλιότερα στην Αθήνα, όπου συμμετείχε στην ομάδα των αστυνομικών που συνέλαβαν τον Νίκο Μαζιώτη κοντά στον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι, το 2014. Μάλιστα με το ίδιο όπλο που πυροβόλησε τον 52χρονο, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, να είχε πυροβολήσει και τον τρομοκράτη.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις,  ο ειδικός φρουρός μετακινήθηκε για λόγους προσωπικής του ασφάλειας σε υπηρεσία της περιφέρειας  και συγκεκριμένα στην Καστοριά.  

Το όπλο φέρεται μάλιστα να βρέθηκε στο σπίτι του 30χρονου.        

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alphafm.gr ο 30χρονος ειδικός φρουρός στην αρχική του απολογία είπε στους αστυνομικούς πως οι λόγοι που προέβη σε αυτή την πράξη, είναι προσωπικοί.

Μαρτυρία ταξιτζή: Πήρα κούρσα τον δράστη μετά τη δολοφονία – ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ σημαντική είναι η μαρτυρία του οδηγού ταξί που μετέφερε τον 30χρονο δράστη στην πόλη της Καστοριάς, λίγο μετά τη δολοφονία του 52χρονου.

Όπως είπε ο ταξιτζής μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ειδικός φρουρός γύρω στις 19:30 κάλεσε ταξί από το Μανιάκοι που βρίσκεται λίγο πριν από τη Λεύκη.

«Μου είπε να τον αφήσω στις εργατικές κατοικίες για να πάρει το ΙΧ του, που το είχε στο συνεργείο και το είχε αφήσει εκεί ένας φίλος του» , τόνισε.

«Γεια σου γείτονα» είπε, μπαίνοντας στο ταξί ο δράστης, σύμφωνα με τον οδηγό ταξί.

Μια κάμερα ασφαλείας οδήγησε τους αστυνομικούς στην Καστοριά στην σύλληψη του συναδέλφου τους για δολοφονία

Μια κάμερα ασφαλείας ήταν αυτή που οδήγησε τους  αστυνομικούς στην Καστοριά στην σύλληψη του συναδέλφου τους, o οποίος κατηγορείται για την δολοφονία 52χρονου οδηγού ταξί.     

Συγκεκριμένα,  όπως αναφέρει το svouranews.gr της Καστοριάς, στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί άρχισαν να «ξεσκονίζουν» τις κάμερες από τα καταστήματα. Σε μια από αυτές, και συγκεκριμένα στην κάμερα ασφαλείας ενός περιπτέρου, φάνηκε ένα άτομο να επιβιβάζεται στο ταξί. Ο άνδρας αυτός κάτι τους θύμιζε. Μετά από προσεχτική ανάλυση του βίντεο διαπίστωσαν πως πρόκειται για συνάδελφό τους. Έτσι λοιπόν, τον αναζήτησαν και τον συνέλαβαν. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κάμερα τον δείχνει και μέσα στο ταξί, λίγη ώρα πριν χαθεί το σήμα από το GPS του οχήματος του θύματος.

Οι έρευνες άρχισαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία, καθώς από νωρίς χθες το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις. Αμέσως στην αστυνομία σήμανε συναγερμός, με δεδομένη την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Οι συνάδελφοί του άρχισαν να τον αναζητούν, προσπαθώντας να τον εντοπίσουν. Τελικά, εντόπισαν το όχημά του λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρεία στην Αθήνα. Ο άνδρας ήταν, ήδη, νεκρός, όταν τον βρήκαν και κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία η οποία απέκλεισε την περιοχή.

Μάλιστα, για τη διευκόλυνση των ερευνών μεταφέρθηκαν στην Καστοριά γεννήτριες από το εγκληματολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έφτασε αργά το βράδυ της Παρασκευής και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα, προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Με μαύρες κορδέλες σήμερα όλα τα ΤΑΞΙ της Καστοριάς για τον τραγικό θάνατο του συνάδελφου τους, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top