ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ο θάνατος της 35χρονης στους Γαργαλιάνους-Αναζητούν τον φονιά της

Την εκτέλεσαν εν ψυχρώ με κυνηγετικό όπλο

Εκτέλεσαν την 35χρονη στους Γαργαλιάνους

Σε εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία αποδίδει το θάνατο της 35χρονης μητέρας στους Γαργαλιάνους η αστυνομία μετά και από την εξέταση του ιατροδικαστή.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα Γαργαλιάνοι Online και eleftheriaonline ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κωτακίδης που έφτασε στο στενό δρομάκι στο οποίο βρέθηκε η άτυχη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος, εξέτασε το άψυχο σώμα της και κατέληξε ότι υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος της 35χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών προήλθε από κυνηγετικό όπλο, ίσως μικρού διαμετρήματος, ενώ ο πυροβολισμός ήταν εξ επαφής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το όπλο το εγκλήματος, οι αστυνομικοί συνέλεξαν από το σημείο διάφορα στοιχεία, ενώ αναμένονται και τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Οι αρχές ανέκριναν τον σύζυγο της γυναίκας, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε ότι η γυναίκα του έφυγε το βράδυ της Πέμπτης από το σπίτι, χωρίς όμως να προσδιορίζει πού πήγε. Μάλιστα πολλά ερωτήματα προκαλεί η συμπεριφορά του, αφού δεν την έψαξε όλο το βράδυ, αλλά το επόμενο πρωί.

Ήταν αυτός δε που την είχε δει τελευταίος ζωντανή, αλλά και εκείνος που την εντόπισε νεκρή.

 Όπως μετέδωσε και το star.gr, η 35χρονη είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της Μεσσηνίας για το 2016 και το δεύτερο σε ολόκληρη τη χώρα και το αφήνει ορφανό μαζί με τα άλλα τρία της παιδιά, πριν καν ακόμα συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο ζωής του.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό πλέον του δολοφόνου της άτυχης γυναίκας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top