Λαχταριστό κοτόπουλο γεμιστό με μοτσαρέλα και φρέσκια ντομάτα

Φτιάξε την απίθανη συνταγή δια χειρός Χρήστου Μοίρα

Εάν σας αρέσουν οι συνταγές με κοτόπουλο, τότε η σημερινή θα σας ενθουσιάσει, αφού ο Χρήστος Μοίρας μπήκε στην κουζίνα του Breakfast@star και έφτιαξε κοτόπουλο γεμιστό με μοτσαρέλα και φρέσκια ντομάτα

O Χρήστος Μοίρας έδωσε μία light και νόστιμη συνταγή με κοτόπουλο

Φυσικά, έδειξε σε όλους τους τηλεθεατές βήμα - βήμα τη διαδικασία για την πεντανόστιμη συνταγή.

Λαχταριστό κοτόπουλο γεμιστό με μοτσαρέλα και φρέσκια ντομάτα

Υλικά της συνταγής

• 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου

• 1 ώριμη ντομάτα

• 100 γρ. μοτσαρέλα

• 1 κ.σ. ελαιόλαδο

• ½ κ. γλ. ρίγανη

• Αλάτι, πιπέρι

• Λίγα φύλλα βασιλικού (προαιρετικά)

• 2 φλ. ρόκα (για το σερβίρισμα)

• 2 κ. σ. dressing βαλσάμικο

Συνταγή για το πιο νόστιμο κοτόπουλο φούρνου με πατάτες baby

Λαχταριστό κοτόπουλο γεμιστό με μοτσαρέλα και φρέσκια ντομάτα

Εκτέλεση της συνταγής

  • Πλένουμε καλά τα φιλέτα κοτόπουλου και με ένα κοφτερό μαχαίρι τα ανοίγουμε προσεκτικά στη μέση, χωρίς να τα κόψουμε τελείως – θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα “τσεπάκι” για τη γέμιση. Αλατοπιπερώνουμε μέσα και έξω.
  • Κόβουμε την ντομάτα και τη μοτσαρέλα σε λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε στο εσωτερικό κάθε φιλέτου. Προσθέτουμε λίγη ρίγανη και αν θέλουμε, φρέσκο βασιλικό. Κλείνουμε καλά τα φιλέτα, πιέζοντάς τα ελαφρά ή στερεώνοντάς τα με οδοντογλυφίδες.
  • Τοποθετούμε τα φιλέτα σ’ ένα μικρό ταψί ή πυρίμαχο σκεύος, τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 25 - 30 λεπτά, μέχρι να ψηθεί καλά το κοτόπουλο και να λιώσει το τυρί.
  • Σερβίρουμε το κοτόπουλο πάνω σε φρέσκια ρόκα και περιχύνουμε με dressing βαλσάμικο για φρεσκάδα και ένταση στη γεύση.

 

Δείτε το Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top