Η Δέσποινα Βανδή προτείνει 3+1 υγιεινές και πεντανόστιμες συνταγές!

Σαλάτα, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο από τη Δέσποινα Βανδή

Δείτε τη συνταγή της Δέσποινας Βανδή για φανταστικό ψωμί 

Λάτρης της υγιεινής διατροφής είναι η Δέσποινα Βανδή αυτό όμως δε σημαίνει πως τρώει νερόβραστα και άνοστα φαγητά. Η ίδια είναι εξαιρετική μαγείρισσα και είπε να δώσει στις fans της τέσσερις συνταγές της άκρως υγιεινές και γευστικές.

Eύκολη συνταγή για κοτοπιτάκια muffin!

 

 

Ελαφριά σαλάτα

Αν βαρεθήκατε να τρώτε κάθε μέρα την κλασική πρασινάδα, εμπλουτίστε τη με θρεπτικά και υγιεινά συστατικά.

«Έφτιαξα μια σαλάτα κι έβαλα, αβοκάντο, αυγό, διάφορες πρασινάδες, ντομάτα, αγγούρι, ραπανάκι, κόκκινη πιπεριά, φρέσκο κρεμμυδάκι, κολοκυθοσπορους, ηλιοσπορους, τσία, σπόρους κάνναβης, νιφάδες φαγοπυρου και βρώμης! Ο,τι καλύτερο!» έγραψε η ερμηνεύτρια προτρέποντάς μας να εξελίξουμε λίγο τις διατροφικές μας συνήθειες.

 

 

Μπάρες δημητριακών

«Φτιάχνετε τη βάση αναμιγνύοντας σε ένα μπολ. 3κ.σ φυστικοβουτυρο, 1 κ.σ ταχίνι, 2κ.σ λάδι καρύδας, 2κ.σ αγαύη ή  σφένδαμο, 2 βανίλιες, λίγο αλάτι, 1κ.γ τσία, 1κ.γ λιναρόσπορο, 1 φλυτζανι φαγόπυρο ή κουάκερ εάν δεν το βρείτε. Τα ανακατεύετε με ένα κουτάλι να γίνει μια σφιχτή ζύμη και την στρώνετε σε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και την αφήνετε 1 ώρα στο ψυγείο. Λιώνετε στη συνέχεια 1 σοκολάτα κουβερτούρα μαζί με 1 κ.σ φυστικοβουτυρο και 1κ.σ λάδι καρύδας.

Μόλις παγώσει η βάση σας στο ψυγείο ρίχνετε από πάνω το μείγμα σοκολάτας και το αφήνετε άλλη μια ώρα στο ψυγείο. Στη συνέχεια το κόβετε λωρίδες η μπουκιτσες ,τα βάζετε σε σακουλάκια και τα βγάζετε από το ψυγείο κάθε φορά που θέλετε να τα φάτε»

 

 

Πατατοκεφτέδες με λαχανικά

«Βράστε πατάτες και μόλις κρυώσουν τις πολτοποιείτε όπως για πουρέ και προσθέτετε αλευρι όσο χρειαστεί για να μπορείτε να πλάσετε μικρές μπάλες.

Στη συνέχεια κάνετε μια λακουβίτσα στη μέση και γεμίζετε την μπάλα πατάτας με λαχανικά της αρεσκείας σας που έχετε ήδη ψιλοκόψει και σοτάρει με λίγο λάδι κι αν θέλετε προσθέτετε λίγο τυρί vegan, ή ο,τι αγαπάει η καρδιά σας-προσωπικά προτιμώ τα vegan- και είτε τα βάζετε στο φούρνο με λίγο λάδι είτε σε αντικολλητικό τηγάνι».

 

 

Εύκολο νηστίσιμο cake

Υλικά

10 κ.σ καλαμποκέλαιο.
6 κ.σ κακάο.
2 φλιτζάνια ζάχαρη.
2 φλυτζανια νερό.
1 κ.σ κονιάκ.
1 κ.γ μπέικιν πάουντερ.
2 βανίλιες.
3 φλυτζανια αλευρι που φουσκώνει.
Ξύσμα από ένα πορτοκαλι.

Εκτέλεση της Συνταγής

Βράζετε για πολύ λίγο όλα τα υγρά υλικά. Ρίχνετε στην κατσαρόλα όλα τα στερεά και ανακατεύετε πολύ καλά.
Βάζετε το μείγμα στη φόρμα και ψήνετε στους 180 για 50’ στον αέρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top