Ένα γευστικό γλυκό με το οποίο μπορούμε να συνοδέψουμε τον καφέ μας ή το τσάι μας, έφτιαξε ο Παύλος Χάππιλος το πρωί της Παρασκευής.
Ο σεφ ετοίμασε για τους τηλεθεατές του breakfast@star blondie με φυστίκι Αιγίνης και σοκολάτα και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία.
Υλικά για blondie με φυστίκι Aιγινης και σοκολάτα
250 γρ βούτυρο, 250γρ Καστάνη ζάχαρη, 100γρ λευκή ζάχαρη, 3 αυγά, 2κ.γ Εκχύλισμα βανίλιας, 285 γρ.αλευρι, 2 κγ νισεστέ 1/2 ΚΓ baking powder 1 ΚΓ αλάτι 115 γρ δάκρυα σοκολάτας/κομμένη σοκολάτα, 130 γραμμάρια φυστίκι Αιγίνης. Μπορούμε αντί για σοκολάτα να βάλουμε και σταφίδες η κράνμπερι…
Εκτέλεση της Συνταγής
Βάζουμε βούτυρο και Καστάνη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να λιώσει το βούτυρο και διαλυθεί η ζάχαρη, σβήνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Χτυπάμε αυγά, λευκή ζάχαρη εκχύλισμα βανίλιας και νισεστέ μέχρι να ασπρίσει. Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε το βούτυρο στο μίγμα με τα αυγά αναμειγνύουμε καλά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και διπλώνουμε. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι μια οδοντογλυφίδα να βγαίνει καθαρή από το κέντρο, 25-30 λεπτά.
Δείτε την εκπομπή breakfast@star
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.