Γαλακτομπούρεκο με φύλλο κανταΐφι του MasterChef

O Σταύρος Βαρθαλίτης έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Να μας γλυκάνει λίγο πριν έρθει το Σαββατοκύριακο είπε ο Σταύρος Βαρθαλίτης και έτσι έφτιαξε γαλακτομπούρεκο με φύλλο κανταϊφι του MasterChef.

Φτιάξτε σιμιγδαλένιο χαλβά με cranberries και αμύγδαλα του MasterChef

O σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Απολαυστικός μπακλαβάς με καρύδια και φιστίκια Αιγίνης

Υλικά

500 γρ. φύλλο κανταΐφι
300 γρ. βούτυρο λιωμένο 

Για την κρέμα

900 γρ. γάλα πλήρες
150 γρ. ζάχαρη
110 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
40 γρ. βούτυρο
3 κρόκους

Εκχύλισμα βανίλιας

Για το σιρόπι
600 γρ. ζάχαρη μεταλλική
350 γρ. νερό
Φλούδα και χυμό από μισό λεμόνι
80 γρ. μέλι

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top