Γλυκό είπε να φτιάξει σήμερα Παρασκευή, ο Σταύρος Βαρθαλίτης.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ετοίμασε σιμιγδαλένιο χαλβά όχι κλασικό αλλά με cranberries και αμύγδαλα του MαsterChef.
O νικητής του MasterChef 4 έδειξε βήμα- βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
- 1 ποτήρι ηλιέλαιο
- 1 ποτήρι ψηλό σιμιγδάλι
- 1 ποτήρι χοντρό σιμιγδάλι
- 3 ποτήρια ζάχαρη κρυσταλλική
- 4 ποτήρια νερό
- 120 γρ. cranberries
- 120 γρ. αμύγδαλα ψητά
- 1 κ. γλυκού κανέλλα σκόνη
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.