Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης το πρωί της Παρασκευής. Ο σεφ έφτιαξε καρυδόπιτα με σιρόπι σοκολάτας και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
- 1 αυγό και ένα κρόκο
- 120 ml γάλα
- 120 ml ηλιέλαιο
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 120 γρ. ζάχαρη μεταλλική
- 1 κ. γ κανέλα
- ½ γαρύφαλλο
- 20 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 1 κ. γ κακάο
- 200 γρ αλεύρι μαλακό
- 20 γρ μπέικιν πάουντερ
- 40 καρύδια τριμμένα
- Βούτυρο για το ταψί
Για το σιρόπι
- 300 ml νερό
- 300 γρ. ζάχαρη μεταλλική
- 80 γρ. κουβερτούρα
- 1 ξύλο κανέλλας
- 1 φλούδα λεμόνι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.