Aβοκάντο: Τρεις εύκολες συνταγές για να το εντάξεις στη διατροφή σου

Είναι νόστιμο και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά

τοστ με αβοκάντο

Νόστιμο, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και πανεύκολο στην προετοιμασία, το αβοκάντο εγγυάται το πιο λαχταριστό πρωινό ξύπνημα.

Η θέση του στο μενού των καλύτερων εστιατορίων, η τάση της βιομηχανίας της ομορφιάς να το εντάσσει στα πιο αποτελεσματικά προϊόντα της και η προτίμηση των απανταχού καλοφαγάδων μας απαντούν στο γιατί το αβοκάντο έγινε το food trend της εποχής.

The Warrior Diet: Η νέα δίαιτα που υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα

Για να φτιάξεις τις πιο κάτω συνταγές θα πρέπει απλά να έχεις ένα ψημένο αβοκάντο, γιατί μόνο έτσι αλείφετε καλά και ένα νόστιμο ψωμάκι της αρεσκείας σου. Αν μας ρωτάς πάντως, ένα ψωμί πλούσιο σε ίνες ταιριάζει απόλυτα σε γεύση με το αβοκάντο. 

Δες τις 3 συνταγές για το τέλειο πρωινό με αβοκάντο τοστ:

Γλυκόξινο

Λιώσε το αβοκάντο με ένα πιρούνι και αλείψε το προσεκτικά σε μία φέτα μαύρου ψωμιού. Αλατοπιπέρωσε και ολοκληρώσε το πρωινό προσθέτοντας μερικές φέτες πορτοκαλιού, φρέσκο βασιλικό και λίγο βαλσάμικο.

Υψηλό σε πρωτεΐνη

Τι καλύτερο από αβοκάντο και αυγό; Μία από τις πιο λαχταριστές επιλογές πρωινού, το αβοκάντο τοστ με αυγό είναι πανεύκολο στην προετοιμασία και πεντανόστιμο. Αρκεί να λιώσεις  το αβοκάντο, να το αλείψεις στο ψωμί και να προσθέσεις ένα βρασμένο αυγό κομμένο σε φέτες.

Με ντοματίνια

Πόνταρε στη γεύση που δίνουν τα χρωματιστά ντοματίνια και πρόσθεσε τα πάνω στο ψωμί με το αβοκάντο. Ολοκλήρωσε με φρέσκο βασιλικό, λίγο χυμό λεμονιού και αλάτι, πιπέρι.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top