Μία ωραία ιδέα για την περίοδο της νηστείας που διανύουμε έδωσε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Ο σεφ έφτιαξε λαδερά φασολάκια με πέστο από πιπεριά φλωρίνης και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 600 γρ. φασολάκια στρογγυλά
• 45 γρ. ελαιόλαδο + 45 – 60 γρ.
• 180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 500 γρ. πατάτες baby (κομμένες στη μέση)
• 15 γρ. πελτέ τομάτας
• 500 γρ. τομάτα κονκασέ
• 360 γρ. ζωμό λαχανικών
• 1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης (από βάζο)
• 45 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
• 1 σκελίδα σκόρδο
• Φρέσκο ψωμί ή παξιμάδια για το σερβίρισμα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.