Λαχταριστό σιροπιαστό ραβανί

Δείτε ολόκληρη τη διαδικασία

Για τους γλυκατζήδες τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»  προνόησε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε ένα λαχταριστό σιροπιαστό ραβανί.

Πώς να φτιάξεις σπιτικά Petits Fours

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε το γλυκό δείχνοντας βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Πεντανόστιμο cake βρώμης με πορτοκάλι και κρέμα

Υλικά

Για το ραβανί
•    6 αυγά
•    320 γρ. ζάχαρη
•    400 γρ. γιαούρτι
•    150 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) ή ηλιέλαιο
•    5 γρ. βανίλια εσάνς ή 2 βανιλίνες
•    200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
•    300 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
•    12 γρ. μπέικιν πάουντερ
•    Ξύσμα από μισό λεμόνι

 

Εύκολη συνταγή για γαλλική μηλόπιτα!
 

 

Για το σιρόπι
•    1 λτ νερό
•    700 γρ. ζάχαρη
•    2 φλούδες λεμονιού
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top