Ένα φαγητό ό, τι πρέπει για τις κρύες μέρες έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.
Ο σεφ ετοίμασε μοσχαρόσουπα με λαχανικά και γλυκό τραχανά και έδειξε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» βήμα-βήμα τη διαδικασία.
Υλικά
• 500 γρ. μοσχαρίσιο ποντίκι + 2 μικρά κόκκαλα (από το χασάπη)
• 45 γρ. ελαιόλαδο
• 2 σκελίδες σκόρδο (ολόκληρες)
• 3 φύλλα δάφνης
• 120 γρ. χυμό τομάτας
• 1.5 λίτρο νερό
• 6 γρ. κόκκους πιπεριού (προαιρετικά)
• 180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 150 γρ. σελινόριζα ή πατάτα (ψιλοκομμένη)
• 260 γρ. πιπεριές Φλωρίνης (ψιλοκομμένες)
• 250 γρ. πράσο (ψιλοκομμένο)
• 120 γρ. καρότα (ψιλοκομμένα)
• 5 – 6 μεσαία λευκά μανιτάρια (ψιλοκομμένα)
• 100 γρ. γλυκό σταρένιο τραχανά
• Ξύσμα λεμονιού και χυμό για το σερβίρισμα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.