Moσχαρόσουπα με λαχανικά και γλυκό τραχανά

Ο Λάμπρος Βακιάρος δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία

Ένα φαγητό ό, τι πρέπει για τις κρύες μέρες έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης. 

Φτιάξε την πιο υπέροχη βελουτέ μανιταρόσουπα!

Ο σεφ ετοίμασε μοσχαρόσουπα με λαχανικά και γλυκό τραχανά και έδειξε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» βήμα-βήμα τη διαδικασία.

Νόστιμη σούπα για να χάσεις βάρος μετά τις γιορτές

Υλικά

•    500 γρ. μοσχαρίσιο ποντίκι + 2 μικρά κόκκαλα (από το χασάπη)
•    45 γρ. ελαιόλαδο
•    2 σκελίδες σκόρδο (ολόκληρες)
•    3 φύλλα δάφνης
•    120 γρ. χυμό τομάτας
•    1.5 λίτρο νερό
•    6 γρ. κόκκους πιπεριού (προαιρετικά)
•    180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    150 γρ. σελινόριζα ή πατάτα (ψιλοκομμένη)
•    260 γρ. πιπεριές Φλωρίνης (ψιλοκομμένες)
•    250 γρ. πράσο (ψιλοκομμένο)
•    120 γρ. καρότα (ψιλοκομμένα)
•    5 – 6 μεσαία λευκά μανιτάρια (ψιλοκομμένα)
•    100 γρ. γλυκό σταρένιο τραχανά
•    Ξύσμα λεμονιού και χυμό για το σερβίρισμα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top