Για τους χορτοφάγους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» προνόησε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε ένα εναλλακτικό ραγού.
Ο σεφ ετοίμασε χορτοφαγικό ραγού με ζυμαρικά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Light χριστουγεννιάτικο γλυκό: Τυροφλογέρες με σύκο, μέλι και σουσάμι
Υλικά
• 500 γρ. ζυμαρικό κοράλι
• 60 γρ. ελαιόλαδο
• 1 μεσαίο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
• 2 μεσαία καρότα (σε μικρούς κύβους)
• 2 πιπεριές Φλώρινης (σε μικρούς κύβους)
• 1 πράσινη πιπεριά (σε μικρούς κύβους)
• 500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους (σε μικρούς κύβους)
• 15 γρ. πελτέ τομάτας
• 240 γρ. κόκκινο κρασί
• 400 γρ. τομάτα κονκασέ
• 3 φύλλα δάφνης
• 480 γρ. ζωμό λαχανικών
• 5 γρ. αποξηραμένο θυμάρι
• 40 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
• Τριμμένη γραβιέρα ή παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.