Ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο γλυκό το οποίο δεν έχει και τόσες πολλές θερμίδες όσες τα άλλα, έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.

Ο σεφ ετοίμασε τυροφλογέρες με σύκο, μέλι και σουσάμι και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τη διαδικασία.

Για τη γέμιση
•    800 γρ. φέτα
•    80 γρ. σύκα (ψιλοκομμένα)
•    1 γρ. μπούκοβο
•    Aλάτι – πιπέρι
•    2 αυγά
•    180 γρ. ελαιόλαδο (για το άλειμμα)

Για το φύλλο
•    360 γρ. νερό
•    15 γρ. νισεστέ ή κορν φλάουρ
•    30 γρ. ξύδι
•    30 γρ. ελαιόλαδο
•    3 γρ. αλάτι
•    650 – 750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για το γαρνίρισμα
•    Μέλι
•    Μάυρο σουσάμι
Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 
 
 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    