Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης. Ο σεφ έφτιαξε πεντανόστιμα παραδοσιακά γεμιστά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 4 μεγάλες πράσινες πιπεριές
• 8 τομάτες μεγάλες
• 25 γρ. ζάχαρη
• 1 σκελίδα σκόρδο (ολόκληρη) + 1 (ψιλοκομμένη)
• 80 γρ. φρέσκο δυόσμο (ψιλοκομμένα)
• 40 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
• 60 γρ. + 120 γρ. + 80 γρ. ελαιόλαδο
• 2 ξερά κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
• 500 γρ. ρύζι γλασέ (πλυμμένο)
• 15 γρ. πελτέ τομάτας
• 120 γρ. ζωμό λαχανικών
• 4 πατάτες
• 25 – 30 γρ. τριμμένη φρυγανιά
• Αλάτι – πιπέρι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.