Yπέροχα παραδοσιακά γεμιστά

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης.  Ο σεφ έφτιαξε πεντανόστιμα παραδοσιακά γεμιστά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Παραδοσιακά ζυμαρικά με σπιτική σάλτσα τομάτας και μυζήθρα

Υλικά

•    4 μεγάλες πράσινες πιπεριές
•    8 τομάτες μεγάλες
•    25 γρ. ζάχαρη
•    1 σκελίδα σκόρδο (ολόκληρη) + 1 (ψιλοκομμένη)
•    80 γρ. φρέσκο δυόσμο (ψιλοκομμένα)
•    40 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
•    60 γρ. + 120 γρ. + 80 γρ. ελαιόλαδο
•    2 ξερά κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
•    500 γρ. ρύζι γλασέ (πλυμμένο)
•    15 γρ. πελτέ τομάτας
•    120 γρ. ζωμό λαχανικών
•    4 πατάτες
•    25 – 30 γρ. τριμμένη φρυγανιά
•    Αλάτι – πιπέρι

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top