Στη κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής.

Ο σεφ έφτιαξε σπαγγέτι με θαλασσινά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά
•    500 γρ. σπαγγέτι
•    180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
•    10 γρ. κουρκουμά
•    1 κιλό φρέσκα μύδια καθαρισμένα
•    120 γρ. λευκό κρασί
•    500 γρ. φρέσκιες γαρίδες καθαρισμένες
•    45 γρ. κρέμα γάλακτος light
•    30 γρ. ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο)
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media. 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    