Μία ιδέα για το τι μπορείτε να μαγειρέψετε το Σαββατοκύριακο έδωσε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έφτιαξε λιγκουίνι με γαρίδες και μυρωδικά.
Υλικά
• 45 γρ. ελαιόλαδο + 45 γρ.
• 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
• 500 γρ. γαρίδες (καθαρισμένες)
• 180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 150 γρ. φινόκιο (κομμένο σε φέτες)
• 50 γρ. κάπαρη
• 1,5 γρ. αποξηρ. βασιλικός
• 1,5 γρ. αποξηρ. ρίγανη
• 1,5 γρ. αποξηρ. Θυμάρι
• 1,5 κιλό φρέσκιες τομάτες (τον χυμό)
• 500 γρ. λιγκουίνι ολικής
• Αλάτι – πιπέρι
Για το γαρνίρισμα
• 100 γρ. τυρί παρμεζάνα (τριμμένη)
• Μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
• Ξύσμα λεμονιού
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.