Kαλοκαιρινά λιγκουίνι με γαρίδες και μυρωδικά

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Μία ιδέα για το  τι μπορείτε να μαγειρέψετε το Σαββατοκύριακο έδωσε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έφτιαξε λιγκουίνι με γαρίδες και μυρωδικά.

Υλικά 
•    45 γρ. ελαιόλαδο + 45 γρ.
•    1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
•    500 γρ. γαρίδες (καθαρισμένες)
•    180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    150 γρ. φινόκιο (κομμένο σε φέτες)
•    50 γρ. κάπαρη
•    1,5 γρ. αποξηρ. βασιλικός
•    1,5 γρ. αποξηρ. ρίγανη
•    1,5 γρ. αποξηρ. Θυμάρι
•    1,5 κιλό φρέσκιες τομάτες (τον χυμό)
•    500 γρ. λιγκουίνι ολικής
•    Αλάτι – πιπέρι
 
Για το γαρνίρισμα
•    100 γρ. τυρί παρμεζάνα (τριμμένη)
•    Μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
•    Ξύσμα λεμονιού

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top