Ένα πεντανόστιμο κοτόπουλο με μπαχαρικά και πατάτες που θύμιζαν τηγανιτές έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας. Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 8 κοπανάκια κοτόπουλου
• 3 κούπες γάλα
• 3 κ.σ. ξύδι
Για το πρώτο πανάρισμα
• 2 κούπες αλεύρι
• 1/2 κ.γ. αποξ. βασιλικό
• 1/2 κ.γ. αποξ. θυμάρι
• 1/2 κ.γ. αποξ. ρίγανη
• 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
• 1/2 κ.γ. αποξ. σκόρδο
• 2 κ.γ. αλάτι
• 2 κ.γ. πιπέρι
Για το δεύτερο πανάρισμα
• 3 κούπες αλεύρι
• 1 κούπα κορν φλέικς (σπασμένα με το χέρι)
• 4 – 5 αυγά
Για τις πατάτες
• 5 κιλό πατάτες (για τηγάνισμα)
• Ελαιόλαδο
• Αλάτι – πιπέρι