Λαχταριστή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Για την πίτα
200 γρ. γιαούρτι
6 – 7 κολοκυθάκια (τριμμένα)
2 αυγά + 2 ασπράδια
80 γρ. ελαιόλαδο
8 γρ. baking powder
200 γρ. αλεύρι
300 γρ. φέτα (σε χοντρά κομμάτια)
3 – 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
Για το συνοδευτικό με γιαούρτι
400 γρ. γιαούρτι
30 γρ. δυόσμο