Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι

Ολόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Ένα νηστίσιμο και νόστιμο φαγητό έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης.

Ο σεφ έφτιαξε χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά 

•    1 χταπόδι 1.5 κιλό
•    120 γρ. κόκκινο κρασί
•    3 φύλλα δάφνης
•    3 γρ. κόκκους πιπεριού
•    4 γρ. μπαχάρι
•    60 γρ. ελαιόλαδο + 120 γρ.
•    250 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκκομμένο)
•    2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκκομμένες)
•    100 γρ. πράσο (ψιλοκκομμένο)
•    15 γρ. πελτέ τομάτας
•    Υγρά από το μαγείρεμα του χταποδιού
•    400 γρ. τομάτα κονκασέ
•    500 γρ. ζυμαρικά κοράλι
•    1 λίτρο ζωμό λαχανικών
•    Ξύσμα από 1 λεμόνι

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top