Πεντανόστιμο μοσχαράκι στο πήλινο με πιπεριές φλωρίνης

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή του σεφ

Ένα γευστικό μοσχαράκι στο πήλινο με πιπεριές Φλωρίνης έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος.

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Yλικά

•    1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι ή χτένι)
•    60 – 70 γρ. ελαιόλαδο
•    15 γρ. αλεύρι
•    30 γρ. πελτέ τομάτας
•    480 γρ. κονιάκ ή κρασί
•    240 γρ. χυμό τομάτας
•    700 γρ. ζωμό λαχανικών
•    4 – 6 πιπεριές Φλωρίνης
•    250 – 300 γρ. φέτα
•    10 – 12 κλωναράκια φρ. Θυμάρι
•    3 γρ. κόκκους πιπεριού
•    1 κεφάλι σκόρδο (κομμένο στη μέση οριζόντια)
•    Αλάτι – πιπέρι


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top